Szaniszló vagy Drábik hitelesebb?
Ahhoz hogy Drábikot megértsük, igazság szerint nem adatokat, számokat meg hasonlókat kell ismerni, hanem az emberi természetet...amint valakinek van egy kis pénze, egy kis hatalma, naná hogy rosszra fogja használni, pláne hogyha a pénzét is & hatalmát is tisztességtelen úton szerezte.
Ahogy a The Mist-ben lehetetett hallani: "mint faj, nem vagyunk épelméjűek. Ha kettőnél többen vagyunk, már pártot alapítunk és indokot keresünk a gyilkolásra"
"ma 22:59"
hogy Drábikot megértsük csak meg kell nézni azt a kijelentését hogy Petőfi Széchenyi fia volt.
vagy meg azt amikor hasraütés szerűen mond dolgokat aminek a valóság tartalmát még csak le sem ellenőrizte
"Dokumentumot nem tudok hozzá adni, bizonyítani nem tudom. Úgy voltam vele, hogy majd az idézetet leellenőrzik azok, akik nem fogadják el, hogy az elhangzott. Én nem ellenőriztem le"
Mit mondjak? Ilyen egy igazán komolyan vehető ember hozzáállása a témához? Egyébként az ilyenek mint ő nagyon szépen megtudnak élni a sok hakniból, könyvből és egyéb plusz juttatásokkal járó dolgokból. Mielőtt elfelejtem, ha jól emlékszem ő a Hihetetlen magazin állandó "szakértője" is, de talán az Enigmáé. Ebben nem vagyok biztos.
Még ez is hihetőbb, minthogy a jóságos és bölcs kormányok csak azért vannak hogy az emberek és az ország (meg a világ) életét jobbá tegye. Mert hát nem ezt tapasztaljuk, országtól, népcsoporttól, nemzetiségtől függetlenül sehol.
Egyébként meg fenntartás nélkül nem adok mindenben igazat neki, abban viszont igen, amit naponta a saját bőrömön tapasztalok. David Icke is van, amiben igazat mond, ennek ellenére a kijelentéseit, hogy a reptoidok, krixkraxiak meg a lumbulábiak idejönnek egy bazinagy flottával, és 2012 decemberében leinváziózzák a Földet,már 2012 előtt se vettem komolyan.
'David Icke is van, amiben igazat mond, ennek ellenére a kijelentéseit, hogy a reptoidok, krixkraxiak meg a lumbulábiak idejönnek egy bazinagy flottával, és 2012 decemberében leinváziózzák a Földet,már 2012 előtt se vettem komolyan.'
Nem próbálkozott még sci-fi akció regénnyel? Ott nagyon jó történeteket üthetne össze és még lenne rajongótábora is.
'Pataky is írhatna ilyeneket, őt minden héten elviszik a földönkívüliek csak sajnos mindig vissza is hozzák'
Mekkora poén lenne, ha vmely következő sci-fi sorozat scriptjét ő írná össze :)
"Még ez is hihetőbb, minthogy a jóságos és bölcs kormányok csak azért vannak..."
nem, abszolúte nem hihetőbb. Amit a fazon csinál az úgy hívják parasztvakítás, egy rakat ember pedig elhiszi ami oda vezet hogy mindent hamisnak gondolnak maguk körül és még véletlen sem akarnak tenni a dolgok ellen. Az ilyen emberek mint ez csak fokozzák a bizalmi válságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!