Jobbikosok! Mi a véleményetek Szaniszló Ferencről és műsoráról a Világ-Panorámáról?
Én szeretem nézni, bár nem vagyok jobbikos.
Tény, hogy nem kell mindent elhinni, de azért szórakoztató. Nem is értem, hogy mi ez a nagy gyűlölet. Már-már olyan érzésem van, hogy manapság menő dolog utálni a műsorát.
Ő a 21.századi Herder.
Néha eléggé depressziós hangulatot és negatív jövőképet fest a magyarok elé, amolyan negatív hangulatot keltő agymosónak tartom
bár elég jó összefüggésekre is rámutat, ami a nagypolitikában eddig történt és történik (háttérhatalom stb.)
itt sajna mindig lepontoznak mindenkit, aki normális
nem vetted még eddig észre?
sőt rosszabb esetben ok nélkül letiltanak, meg cenzúráznak
Igaz, más kérdésnél is háboroghattam volna, válaszoltam egy súlytalan kérdéshez (Hogy tud Tajvan nagy haderőt fenntartani ?), és mégis csak 64%-ot kaptam :(
Divat a kérdésre válaszoló kérdéseket is lepontozni ? Miért nem aszerint pontoztok, hogy a témába válaszol-e vagy sem, vagy hogy adott-e választ a kérdésedre vagy sem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!