Szerintetek nem hiteltelen, hogy egyes tévés emberek (pl. Szaniszló), akik köztudottan jól keresnek, úgy beszélnek, adják elő a mondanivalójukat és sajnáltatják magukat, mintha ők lennének a legszegényebbek?
Ezt pedig kivetítik az ország lakóira. Tovább fokozva a depresszív hangulatot.
Több embert is hallottam ,aki azt mondta, milyen jól beszél ez a Szaniszló.
Mondom nekik, aha persze...úgy könnyű, hogy bezsebeljük a százezreket és nyomorról beszélünk.
Ráadásul olyanokról beszél...pl háttérhatalom, amelyek ellen úgysem tud senki semmit tenni.
inkább én kapok,
előbb is jogtalanul töröltették hasonló kérdésemet
nem értem, hogy miért
Azért törölték, mert az összes válaszolót le hülye f aszozta, amikor nem bégették az ő álláspontját, mely szerint egy problémáról csak akkor lehet beszélni, ha az személyesen érint minket.
Vigyázat a további válaszolóknak, szerintem nem lett okosabb 1 óra alatt.
szerintem be kéne tiltani a tv-t
kádár elvtárs legalább hétfőn tiltotta, bár szerintem szigorúbbnak kellett volna lennie
'kádár elvtárs legalább hétfőn tiltotta, bár szerintem szigorúbbnak kellett volna lennie'
Mennyire szigorúbbnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!