Mit szóltok hozzá a nagy fideszes korszak alatt, több helyen talajterhelési díjat vetettek ki, amit 10 szeresére is emeltek? Nem kevés pénz lenyulva és persze a legszegényebbek szivják meg a legjobban.
Szerintem ez az a kevés közé tartozik, ami teljesen jogos.
Ha sokallják a büntetést, akkor kössék be a rendszert a csatornába. (Arra lehet részletfizetést is kérni és úgy sokkal olcsóbb, mint mindig kifizetni a büntetést) Az meg feltétlen jó, hogy a büntetés összege magas, így legalább páran rájönnek, hogy jobb elöre gondolkodni.
Az nem zavar, hogy a sz@rja belekerül a talajvízbe???
Igen is kössék rá magukat a csatorna hálózatra. Ez környezet károsítás.. Próbálon már mindenki belépni a XXI. századba..
A csatornarákötés NEM kétfillér. Legalább 1-200.000.- Ft. Akinek a megélhetésre is alig jut, az részletre sem tudja kifizetni.
Ha ráköti, akkor pedig a vízdíja emelkedik duplájára.
Más országokban aki nem köti rá a csatornára a vizvezetéket, annak lezárják a vizet.
Mellesleg igen sok ember, aki panaszkodik, hogy nincs pénze megélhetésre, közben dohányzik, ami napi 1 doboz cigivel számolva is legalább 30ezer Ft havonta. Ha csak a felére csökkenti a cigire kidobott pénzt, ebböl egy éven belül megvan a csatornára csatlakozás díja.
Azért kell ennyit fizetni, hogy inkább bekösd a csatornát.. Van egy ismerősöm aki szintén addig nem kötötte be a csatornát, hiába mondtam neki, hogy megemelték és sokba fog kerülni, nem kötötte be aztán jött a csekk és annyit fizetett majdnem amiből már bekötötte volna. Egyébként inkább kiásta ő és végül a szomszéddal megcsinálták aztán jöttek a csatornázási művektől és átvették neki..
Aztán jött az esőzés és visszajött az egész utca sz@ra a házba bokáig... :) És a csatornázási művek biztosítója fizetett nekik 1,5 milliót..
CSak érdekesség képpen, de rajta láttam amíg nem vasalták be rajta nem volt hajlandó bekötni ő is a pénzre hivatkozott, de aztán csak hirtelen megoldották. Mint, hogy még egy év terhelési díjat fizessen.
"Más országgal ne gyere, ott van miből kifizetni bármit 6 szor is.Faszomat érdekelné ha én is kapnék havi egymilliot."
Más országokban SEM kapnak az emberek havi egy milliót, viszont a megélhetés is sokkal többe kerül, nem is szólva arról, hogy a csatornabekötés is legalább annyiszorosan több, mint a fizetés, söt.
A magas büntetésnek meg azért VAN értelme, mert ha valaki már többedszer kell, hogy kifizesse, akkor átgondolja, hogy ezzel az erövel a csatornázást is megcsináltathatná, és akkor sokkal olcsóbban jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!