Ingyen KP felvétel 150 ezer forintig!?
Ez szép és jó, de miért állítják be úgy mintha ez valami hatalmas dobbantás lenne.
3 évvel ezelőtt szinten minden banknál volt ingyenes KP felvét..de az adók miatt megszüntették, ezt pedig a kormány találta ki, nem én.
Akkor megmondaná valaki, miért van olyan ember aki ezt jó döntésnek tartja..egyáltalán ennek az embernek 3 éve volt egyáltalán bankszámlája? Mert szerintem nem nagyon,legalábbis nincs tisztában a pénzügyekkel ezek szerint.
Most azt adják vissza, amit elvettek és kb. ez a lényeg!
És még írásban jelezzem a szándékom a számlavezető banknak..kicsit röhejes.
Micsoda? Havonta kétszer összesen 150ezer forintig?
Ez igazságtalanság!!!
Én most havonta négyszer veszek fel díjmentesen és nincs korlátozva (legalábbis nem maximum 150ezer forint).
Ez egyszerűen megszorítás! Mi az, hogy korlátozza a kormány az eddig ingyenes készpénzfelvételemet?
Volt nekem egy tanárom, aki rendkívül nagy tudású volt, bár akkor, zsenge huszonéves fejjel ezt még nem tudtam értékelni. Ő mesélte el nekünk fejlődéslélektan órán, hogy hogyan kell örömet szerezni a macskának.
Ott van a macska az ágyadon, nincs neki semmi baja, az idők végezetéig ott aludna, ha nem kellene anyagcserélnie. Erre te fogod és a farkánál fogva kilógatod az ablakon. Kapálózik, vernyákol, mert fáj neki. Megsajnálod, elengeded - na, ekkor jó a macskának, mert vége nem függeszkedik fejjel lefelé, a farkánál fogva.
Ebben az esetben mi játsszuk a macskát. Volt ingyenes készpénzfelvételt biztosító számlacsomag több helyen, ezeket az ilyen-olyan válságadók kinyírták, de most nagy és jóságos kormányunk visszaadja nekünk, mert ők ennyire szeretnek minket.
Nagyszerű módszer ez a népszerűség hajszolására, mert nem kell hozzá semmilyen saját ötlet, elég csak tönkretenni valamit, aztán hatóságilag, felülről helyreállítani és már kész is a nép megmentője, a hős kormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!