Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van, hogy akik a leghang...

Miért van, hogy akik a leghangosabban támadják a pride-ot mondván, hogy miért kell büszkélkedni olyasmivel, mint a szexuális irányultság (folyt lent, nem fér ki)?

Figyelt kérdés

a legbüszkébbek arra, hogy ők magyarok, ami egy ugyanilyen velük született tulajdonság, amiért a kisujjukat nem mozdították?

Gyakorlatilag "szerencséjük" volt. Születhettek volna franciának, izraelinek, töröknek, amerikainak, stb. Az ilyesmit nem lehet irányítani. Ugyanannyira lehet irányítani mint, hogy ki iránt vonzódunk.

2015. jún. 28. 14:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Ja, ezt tényleg elírtam.

Amúgy létezik, de az nem olyan, mint az embereknél ami van. Az nem igazi homoszexualitás.

2015. jún. 28. 20:07
 22/26 anonim ***** válasza:
61%
Egyrészt én nem vagyok meleg. Másrészt alapjáraton nekem semmi bajom a homofóbokkal, se a rasszistákkal, meg úgy általában senkivel. Én pl nem szeretem a kutyákat. De ettől függetlenül nem hirdetem úton útfélen, hogy halál a kutyákra, és a macskák a felsőbbrendű faj, meg nem rúgok beléjük, ha elmegy egy mellettem az utcán. Szóval amíg valaki otthon a négy fal között[;)] magában puffog, addig nincs gond. De ha az kezdi el kitölteni az életét, hogy próbálja megkeseríteni azok életét akiket nem szeret, az már nagyon nincsen rendben.
2015. jún. 28. 20:09
 23/26 anonim ***** válasza:
12%

Régen rossz ha az állatvilághoz kezdjük el hasonlítgatni magunkat. Ez a nagy érvelés? Akkor hadd meséljek egy kis dolgokat az oroszlánokról ha már úgyis az állatoknál járunk.

Az oroszlánoknál a falka vezér felcsinálja a nőstényt aki szül neki utódokat. Ha ezt a falkavezért kiiktatja egy hím és átveszi az ő helyét akkor nagy valószínűséggel megöli a előző hím utódait és helyette újakat nemzenek.

Akkor ezt most vigyük át az emberek életébe: Van egy nő meg egy hapsi, csinálnak két gyereket de a hapsi helyét átveszi egy másik mert szakított hapsi a nővel. Az új hapsi nem fogja megölni az előző hapsi gyerekeit. De végülis ha megöli őket és utána azt mondja, hogy "Ja, bocsánat de hát ez az állatvilágban is létező dolog" akkor majd ti is azt mondjátok, hogy igaza van mert ez van az állatvilágban is? Nem.

Ennél fogva szerintem ez az állatvílághoz való fohászkodás teljesen felesleges mert nem ebből kéne kiindulni.

2015. jún. 28. 20:25
 24/26 anonim ***** válasza:

Jól van langyikáim, ilyen unalmas a szünidő, hogy lepontoztok mindenkit aki egy kicsit is negatív fényben veti fel a homoszexualitást...

Na mindegy, meglássuk majd akkor ki fog nevetni ha 35 évesen AIDS-ben meghaltok.

(több felmérésben a HIV vírussal fertőzöttek több mint 90%-a homoszexuális férfi volt, ezt gondolom nem reklámozzák a liberális aktivisták)

GAY=Got Aids Yet

2015. jún. 30. 12:07
 25/26 anonim ***** válasza:
én nem vagyok az a NAGYMAGYAR, de véleményem az van [link]
2015. júl. 1. 18:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Liberálisabb gondolkodású embernek tartom magam, leszbikus vagyok, de magyar is. Nem értem, hogy miért számítanak a melegek a legnagyobb ellenségeknek Magyarországon, mikor mi is magyarok vagyunk? Prideon meg úgy látszik Egyikőtök sem volt még. Mindenki normális ruhában vonul, rengeteg a család gyerekekkel, az emberek buliznak, jól érzik magukat. Van pár idióta, de azoktól el is határolódnunk.
2015. júl. 2. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!