Honnan lett itt ilyen hirtelen ennyi náci? 8-10 éve alig voltak. Tudják ezek egyáltalán mit akarnak, vagy csak mennek az után, aki a leghangosabban és a legagresszívebben csahol?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 19:56
1/24 anonim válasza:
Mire gondolsz pontosan? Ki a náci szerinted?
2/24 anonim válasza:
Mint oly sok esetben, a többsége nem is náci, és mégtöbb van, aki nem tudja miről van szó, csak lázadni meg szembe menni mindig a "menő nagygyerekek" játéka volt.
3/24 anonim válasza:
inkább náci legyen valaki mint cigány vagy homár
4/24 anonim válasza:
Légyszíves kérdező, szerinted ki a náci?
5/24 anonim válasza:
Azokra a hülyegyerekekre gondolsz, akik unatkoznak a nagy melegben, és itt zsidóznak egész nap, meg lepontoznak mindenkit, aki nem fröcsög velük?
Ugyan már...
6/24 A kérdező kommentje:
Náci=nacionalista.
2010. aug. 2. 20:27
7/24 anonim válasza:
Mert szerinted liberálisokra van szükség, akik hirdetik a "könnyű" drogok legalizálását? Akkor kösz, inkább nevezzenek "nácinak".
8/24 anonim válasza:
Náci=nacionalista??? Azért ez így elég erős, kedves Kérdező.
9/24 anonim válasza:
Ha a náci nacionalistát jelent, akkor vállalom, hogy náci vagyok. Szeretem a hazámat, előtérbe helyezem a többi országgal szemben, ha lehet, magyar terméket veszek, tehát akkor náci vagyok.
10/24 anonim válasza:
Miért baj az hogy valaki nacionalista?
AQz Eu 90% az, csak azért hirdetik a nagy liberalizmust mert az nekik kedvező üzletileg. A Franciák legalább 10× nacionalistábbank mint mi.
Mi a bajod a nacionalizmussal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!