Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaki Gyurcsányt meglátja...

Ha valaki Gyurcsányt meglátja nyilvános helyen és kiabálja neki Gyurcsány takarodj! Az mitől szélsőjobbos náci satöbbi?

Figyelt kérdés
A szemét média mindig igy kommentálja.

2012. jan. 4. 21:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%

Tegye, szíve joga. Bár én még nem hallottam, hogy a médiában ezért valakit nácinak nevezzenek. Egyébként már nem is kormányfő, szóval hová takarodjon.

Miért van az, hogy ha én degenerált csatornapatkányoknak tartom a 2006-os vandálokat akkor én hazaáruló hungarofób vagyok?

2012. jan. 4. 21:59
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmitől. A nácizmus nem is azt jelenti, hogy utálni gyurcsányt. Szerintem erre valami más megfogalmazás van :)
2012. jan. 4. 22:02
 3/21 anonim ***** válasza:
53%

Érdekes, erről nem nagyon hörögtek:

"Megverték, leköpték Szentmihályi Szabó Pétert a demokráciát féltő balliberálisok"

[link]

2012. jan. 4. 22:03
 4/21 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező: arra az agyilag zokni, Fidesz-bérenc bandára gondolsz, amelyik hétfőn az Opera mellett égette magát? Őket egyáltalán nem a "Gyurcsány takarodj" miatt hívják náciknak, te is jól tudod.

És különben is, aki úgy öltözködik, olyan jelképeket használ, és úgy viselkedik, mint a nácik, az miért van megsértődve, ha annak nevezik, ami?

2012. jan. 4. 22:04
 5/21 anonim ***** válasza:
42%
Ha ez a cikk a barikádon jelent meg akkor nagy kamu.A debil szélsőjobb nehezen viseli,hogy a kultúroldal tüntetése nem kukagyújtogatásról meg telipofával ugatásról szól.
2012. jan. 4. 22:07
 6/21 A kérdező kommentje:

Ha ez a cikk a barikádon jelent meg akkor nagy kamu.A debil szélsőjobb nehezen viseli,hogy a kultúroldal tüntetése nem kukagyújtogatásról meg telipofával ugatásról szól.

3 kukát felgyujtottak akkor sipákoltak is hogy 600 000 ezres kárt okoztak.

Amugy akérdésben a hiradokra gondolok, mikor Gyurcsány diszeleg és mikor vannak akik nem nézik ezt jo szemmel!

2012. jan. 4. 22:15
 7/21 anonim ***** válasza:
66%

"Ha ez a cikk a barikádon jelent meg akkor nagy kamu.A debil szélsőjobb nehezen viseli,hogy a kultúroldal tüntetése nem kukagyújtogatásról meg telipofával ugatásról szól."

öcsém, te hihetetlenül sötét és hitvak vagy. jó kukaborogatózást! több úgyse telik, úgy látom. Húzzunk bele, barátaim! fogalmad sincs, kik vannak a "debil szélsőjobb" mögött.

2012. jan. 4. 22:17
 8/21 anonim ***** válasza:
32%

"Folyamatosan szórták ránk a minősíthetetlen szitkokat, azt ordibálták, hogy hazaárulók vagyunk"

Én nem akarom védeni se az MSZP tagjait se a szimpatizánsait, de én még életemben nem hallottam hazaárulózni MSZP-st.

2012. jan. 4. 22:37
 9/21 anonim ***** válasza:
61%

"Én nem akarom védeni se az MSZP tagjait se a szimpatizánsait, de én még életemben nem hallottam hazaárulózni MSZP-st."

Nem csoda. A haza fogalmával sincsennek nagyon tisztában. Hogy vádolhatnának mást azzal, hogy elárultak valamit, amit ők maguk sem tudnak pontosan definiálni, vagyha mégis, nem is jelent nekik szinte semmit. Tisztelet a kivételnek.

2012. jan. 4. 22:43
 10/21 Sz1u ***** válasza:
26%

22:03

"Megverték, leköpték Szentmihályi Szabó Pétert a demokráciát féltő balliberálisok"

Valami hiteles linket légyszi! Ne turulost, mert azokra az oldalakra mindenhova csak kopipasztézak. HITELESET!

Kérdező!

Nem attól náci valaki! Ezt Te is tudod! Különben pedig nem értem, hogy mit foglalkoztok még Fletóval? Féltek tőle, vagy mi van?

2012. jan. 4. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!