Ha valaki Gyurcsányt meglátja nyilvános helyen és kiabálja neki Gyurcsány takarodj! Az mitől szélsőjobbos náci satöbbi?
Ki az a gyurcsányferenc?Az a baj a Ferivel ,hogy 0 önkritikája van ill. nagyokat képzeleg magáról (érdemes elolvasni a facebook beírásait (kb 100% a kormánypártot szidja...).Közben beállítja magát megváltónak ,aki napfényben fogja behozni a demokráciát.
Semmi bajom sem lenne vele ,ha kivonulna a közéletből ,de ezzel csak azt éri el ,hogy a jövőben több ok lesz őt a börtönbe zárni.
Covenant elég csekély a szálasi istenítők száma a jobbikban.
Ennyi erővel jöhetnék ,hogy ti meg sztálin,lenin **** nyaljátok.
Miért nektek mit jelent-e haza?Jah ,hogy ez nem is a hazátok ,hanem csak lakóhelyetek.
Bár inkább tanuljál kis öcskös ,mert még gyenge vagy.Tudom ,hogy otthon a lakótelepen mindig azt ,hallod ,hogy az mszp az isten ,de jó lenne ,ha végre a dolgok mögé is néznél.
Kérdezd meg apukádat ,hogy miért szidja állandóan a jobbikot?
Azért kaptam a 0%-ot a 22:59-es kommentemnél, mert HITELES forrást szerettem volna kérni?
Mivel nem tudtok ilyet linkelni, maradt ugye a lepontozás...
ez miért nem hiteles? vagy ami "ellenoldal", az nem hiteles? tudod, ha hazugságot ír egy médium, azt szokás megtámadni. Azért, mert a Népszava meg az Index nem írt róla, meg se történt? Mert ugye az elhallgatás intézménye nem létezik, ugye? Mert a szegény nyugdíjasok jámborak. Mutassak pl kipás tüntetésről videót, ahol semmi provokáció sincs, és a joviális öregurak odajönnek lökdösődni, meg anyázni, hasonlók, csak mert "Bombagyár TV" van rájuk írva?
Vedd le a szemellenzőt léci.
"Miért nektek mit jelent-e haza?Jah ,hogy ez nem is a hazátok ,hanem csak lakóhelyetek.
Bár inkább tanuljál kis öcskös ,mert még gyenge vagy.Tudom ,hogy otthon a lakótelepen mindig azt ,hallod ,hogy az mszp az isten ,de jó lenne ,ha végre a dolgok mögé is néznél. "
Primitív, személyeskedő, mocskolódó szövegeddel magadról állítod ki a bizonyítványt "öcskös". Attól, hogy szatyorban élsz, és nem érted meg a baloldaliakat, ők is legalább annyira szeretik a hazájukat, mint az idegengyűlölettől elkékült jobboldaliak többsége.
"Azért kaptam a 0%-ot a 22:59-es kommentemnél, mert HITELES forrást szerettem volna kérni? "
Azért pontoztak le, mert a szélsőjobbosoknak nincsenek érveik, csupán fröcsögni tudnak.
11:46
"ez miért nem hiteles?"
Na ne nevettessél már, hogy ha egy valaki megírta a cikket, majd kötelezően lekopipasztézta az összes turulos média (pl. a Barikád, az EchoTV...stb) az már rögtön hiteles. A szemellenző nem feltétlen rajtam van.
"Azért, mert a Népszava meg az Index nem írt róla, meg se történt?"
Sehol(!) máshol nem találtam cikket róla, csak a kopipasztésat.
"Mert a szegény nyugdíjasok jámborak. Mutassak pl kipás tüntetésről videót, ahol semmi provokáció sincs, és a joviális öregurak odajönnek lökdösődni, meg anyázni, hasonlók, csak mert "Bombagyár TV" van rájuk írva?"
Ne haragudj, de ez már betegség (...és nem a szemellenzőtől szűklátókörűség)!
12:38 <covenant>
"Azért pontoztak le, mert a szélsőjobbosoknak nincsenek érveik, csupán fröcsögni tudnak."
Látod, betámadott azzal egyből, hogy szemellenzős vagyok, holott továbbra sem tudott linkelni egy nyamvadt hiteles(ebb) forrást. Tipikus: "Ha kifogytál az érveidből, üss!!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!