Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaki Gyurcsányt meglátja...

Ha valaki Gyurcsányt meglátja nyilvános helyen és kiabálja neki Gyurcsány takarodj! Az mitől szélsőjobbos náci satöbbi?

Figyelt kérdés
A szemét média mindig igy kommentálja.

2012. jan. 4. 21:55
1 2 3
 11/21 Problem2 ***** válasza:
45%

Ki az a gyurcsányferenc?Az a baj a Ferivel ,hogy 0 önkritikája van ill. nagyokat képzeleg magáról (érdemes elolvasni a facebook beírásait (kb 100% a kormánypártot szidja...).Közben beállítja magát megváltónak ,aki napfényben fogja behozni a demokráciát.

Semmi bajom sem lenne vele ,ha kivonulna a közéletből ,de ezzel csak azt éri el ,hogy a jövőben több ok lesz őt a börtönbe zárni.

2012. jan. 4. 23:33
 12/21 anonim ***** válasza:
25%
De azért látszik, hogy Covenant sem érdemileg cáfol, hanem gyűlölködik, ha megkérdőjelezik a magyarságát...
2012. jan. 5. 00:26
 13/21 Problem2 ***** válasza:
46%

Covenant elég csekély a szálasi istenítők száma a jobbikban.

Ennyi erővel jöhetnék ,hogy ti meg sztálin,lenin **** nyaljátok.

Miért nektek mit jelent-e haza?Jah ,hogy ez nem is a hazátok ,hanem csak lakóhelyetek.

Bár inkább tanuljál kis öcskös ,mert még gyenge vagy.Tudom ,hogy otthon a lakótelepen mindig azt ,hallod ,hogy az mszp az isten ,de jó lenne ,ha végre a dolgok mögé is néznél.

Kérdezd meg apukádat ,hogy miért szidja állandóan a jobbikot?

2012. jan. 5. 07:30
 14/21 Sz1u ***** válasza:
33%

Azért kaptam a 0%-ot a 22:59-es kommentemnél, mert HITELES forrást szerettem volna kérni?

Mivel nem tudtok ilyet linkelni, maradt ugye a lepontozás...

2012. jan. 5. 11:16
 15/21 anonim ***** válasza:
44%

ez miért nem hiteles? vagy ami "ellenoldal", az nem hiteles? tudod, ha hazugságot ír egy médium, azt szokás megtámadni. Azért, mert a Népszava meg az Index nem írt róla, meg se történt? Mert ugye az elhallgatás intézménye nem létezik, ugye? Mert a szegény nyugdíjasok jámborak. Mutassak pl kipás tüntetésről videót, ahol semmi provokáció sincs, és a joviális öregurak odajönnek lökdösődni, meg anyázni, hasonlók, csak mert "Bombagyár TV" van rájuk írva?

Vedd le a szemellenzőt léci.

2012. jan. 5. 11:46
 16/21 anonim ***** válasza:

na inkább belinkelem, ilyenek a békés antifasiszta, és demokrata nyugdíjasok.

[link]

[link]

2012. jan. 5. 11:49
 17/21 anonim ***** válasza:
50%

"Miért nektek mit jelent-e haza?Jah ,hogy ez nem is a hazátok ,hanem csak lakóhelyetek.

Bár inkább tanuljál kis öcskös ,mert még gyenge vagy.Tudom ,hogy otthon a lakótelepen mindig azt ,hallod ,hogy az mszp az isten ,de jó lenne ,ha végre a dolgok mögé is néznél. "

Primitív, személyeskedő, mocskolódó szövegeddel magadról állítod ki a bizonyítványt "öcskös". Attól, hogy szatyorban élsz, és nem érted meg a baloldaliakat, ők is legalább annyira szeretik a hazájukat, mint az idegengyűlölettől elkékült jobboldaliak többsége.

2012. jan. 5. 12:35
 18/21 anonim ***** válasza:
50%

"Azért kaptam a 0%-ot a 22:59-es kommentemnél, mert HITELES forrást szerettem volna kérni? "

Azért pontoztak le, mert a szélsőjobbosoknak nincsenek érveik, csupán fröcsögni tudnak.

2012. jan. 5. 12:38
 19/21 Sz1u ***** válasza:
47%

11:46

"ez miért nem hiteles?"

Na ne nevettessél már, hogy ha egy valaki megírta a cikket, majd kötelezően lekopipasztézta az összes turulos média (pl. a Barikád, az EchoTV...stb) az már rögtön hiteles. A szemellenző nem feltétlen rajtam van.

"Azért, mert a Népszava meg az Index nem írt róla, meg se történt?"

Sehol(!) máshol nem találtam cikket róla, csak a kopipasztésat.

"Mert a szegény nyugdíjasok jámborak. Mutassak pl kipás tüntetésről videót, ahol semmi provokáció sincs, és a joviális öregurak odajönnek lökdösődni, meg anyázni, hasonlók, csak mert "Bombagyár TV" van rájuk írva?"

Ne haragudj, de ez már betegség (...és nem a szemellenzőtől szűklátókörűség)!

2012. jan. 5. 13:02
 20/21 Sz1u ***** válasza:

12:38 <covenant>

"Azért pontoztak le, mert a szélsőjobbosoknak nincsenek érveik, csupán fröcsögni tudnak."

Látod, betámadott azzal egyből, hogy szemellenzős vagyok, holott továbbra sem tudott linkelni egy nyamvadt hiteles(ebb) forrást. Tipikus: "Ha kifogytál az érveidből, üss!!!"

2012. jan. 5. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!