Miért lenne már a Vona meg a Jobbik náci? A megélhetési rettegőktől olvassátok ezt?
Én soha nem mondtam, hogy a Jobbik náci lenne, viszont a szavazóinak egy jelentős része olyan elveket vall.
Ha most leszólítok egy random neonáci skinheadet a városban, akkor 99%, hogy jobbikos. Ezek után érthető, hogy sok emberben összefonódott a kettő.
És lássuk be: a kurucinfó, amit mindenki a Jobbik házi portáljának tekint, még nem nagyon emelte fel a szavát horogkeresztek, Hitler meg a többi nácikhoz kapcsolódó dolgok ellen.
Inkább az a kérdés, hogy miért pont a Jobbik szippantja be a neonáci szavazókat? Tudod, ahol füst van, ott tűz is van...
"Tehát ha leszólítok 3 embert, kiderül hogy mind a 3-an pedofilok és MSZP szavazók, akkor onnantól az MSZP pedofil párt lesz?"
A különbség "mindössze" annyi, hogy 300 jobbikosból elég egynek (neo)náci-szerűnek lennie, hogy az egész Jobbikra ráfogják, hogy náci párt. Az sem elhanyagolható, hogy mostanában Magyarországon nem az a náci, aki olyan nézeteket vall, hanem az a náci, akire azt mondják...
"Tehát ha leszólítok 3 embert, kiderül hogy mind a 3-an pedofilok és MSZP szavazók, akkor onnantól az MSZP pedofil párt lesz?"
Mondhatjuk így is. Nyilván nem lesz pedofil párt, de teljesen érthető lenne, ha az emberek ezt gondolnák róla.
Mindegyik pártról vannak sztereotípiák. Például, hogy az lmp-szavazók drogosok, az mszp-sek nyugdíjasok stb...
Ja és hogy miért írom ezt?
Ha valaki én aztán náci vagyok, én aztán utálok mindent és mindenkit aki külföldi. A Jobbiknak meg ott van az arab barátság, és a dolgozzanak a cigányok programja. Hát én max kényszermunkán dolgoztatnám őket ingyen, rabszolgaként. Aki képes a Jobbikot a nácizmussal összemosni az egy beteg elme.
A JOBBIKNAK KÖZE NINCSEN A NÁCIZMUSHOZ!
És még csak nem is hasonlítanak ahhoz, mint ha valaki ilyen nézeteket vall.
Jobbikos vagyok, és a környezemben nagon sok ismerősöm is az. "többen mint Fideszesek vagy Mszp sek" És aláírom hogy akad egy egy fúrcsa elképzelésű is, de az elenyésző, és őket sem nevezném náci-nak, legfeljebb szélsőséges felfogásúnak.
Az egész onnan indúl ki, hogy az Európában az utóbbi időkben érvényesűlt liberális vonulat globális "internacionalista"gazdasági érdekeivek nagyon szembe mennek a nacionalista protekcionista felfogású nemzeti pártok. Ezért gyakorlatilag mindenütt offenzív hadat üzentek már rég a gazdasági erők, akik a médiát is uralják. Nem volt nehézdolguk, hiszen gyakorlatilag nyilvános ellenvélemények nélkül hazudozhattak.
Erre rátett egy lapáttal ha nincs más akkor a negatív reklámi is reklám, kényszerű alkalmazása.
Hiszen ha valakiket elakarnak zárni hermetikusan a médiák látóteréből, annak nagyon nagyot kell mondani hogy még is megemlítsék.
Ez a korszak kezd lezárúlni, hiszen a neoliberális felfogás hatalmasat bukott és sokkal vegyesebb képet mutat a pilitikai paletta mindenütt. Az elhalgatás és kiforgatás idelye lassan lejár,és az átlag polgárok egyre nagyobb hányada kezdi megérteni hogy nem kell mindent elhinni a médiáknak. Megismertik pld a Jobbik felfogását "médiamentesen" és gyarapszik a civik tábór.
Ez egy "redoxi" folyamat, hiszen ezáltal a médiáknak is jobban símúlnia kell a valósághoz, hiszen a hitelességét nem amortizálhatja le egy médium sem teljesen.
""Nem tudom melyik párt szervezett szeptember 11-re arab-magyar barátságot....
Miért, az arabok nácik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!