Én akkor most náci vagyok?
Mert elvárnám a cigányságtól, hogy hagyjon fel az erkölcstelen életformával, magyarán ne lopjon, ne hazudjon, ne gyilkoljon meg senki, illetve hajlandó legyen követni a társadalom által elvárt normákat!
Elvárnám ezt az alapvető szocializálódást a cigányság "rosszabb" rétegétől, akkor én ezek szerint most náci vagyok?
A normális, tisztességes romáktól elnézést kérek, nem ti tehettek róla hogy a fajtársaitok 90% antiszociális...
"De ehhez az kellene,hogy legyen munkájuk,tudjanak miből megélni,legyenek valódi,megvalósítható, felzárkóztató programok stb. Nem csak ők tehetnek arról,hogy ilyenek."
Azt tudom, de nem hiszem el hogy a késelésre munka hiányában vannak rákényszerülve.
1. Ha már "megszólítasz", akkor legalább rendesen írd le a nevem!
2. Próbáld meg értelmezni az általam leírt magyar szavakat! Soha nem "náciztam" senkit azért, mert a cigányok között akar rendet tenni, sőt nekem is ez az óhajom!3. "netnáci" az, aki válogatás nélkül ki akar irtani mindenkit, aki nem magyar /feketét, sárgát, cigányt, zsidót, stb/
Tévedtem, te is egy kis gyökér netnáci vagy, mert nem ért mindenki egyet veled, gratulálok.
Szövegedre gyúrjál még egy kicsit, nagyon gyenge!
Nem vagy náci, de ne sokat várj a cigányoktól. Nem fognak beilleszkedni, nem is akarnak.
Adtak már nekik munkát, ingyen házat, ingyen kaját, de semmi haszna nem volt. A Kádárrendszerben is csak az erőből értettek. Volt egy csomó településvezető aki hülyéreverette őket, hogy tudják merre hány méter. Most már a rendőröktől sem tartanak.
És nagyon megtanulták, hogy milyen szegény veszélyeztetett faj az övék.
"Nem csak ők tehetnek arról,hogy ilyenek."
Csak ők tehetnek róla. A fajgyűlölet magától nem létezik, először ok és utána van okozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!