Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak olyan zenekarok, akik...

Vannak olyan zenekarok, akik a hard rock/punk rock műfajt képviselik és nem tetkós bunkó beütésűek?

Figyelt kérdés

Vagyis nem is bunkó, hanem inkább nagyképűek

Ugyanis, már régóta keresgélek olyan zenekarokat akikhez tudnék csatlakozni gitárosként ilyen műfaji érdekeltséggel, de nem találok nagyon olyat aki érdeklődik is ténylegesen az ilyen zenékhez, és nem is tetkós, beszólogatós, nagyképű fazon

Valamelyest velem is gond van valószínű, ugyanis, elég kevés emberfélével érzem jól magam, de mindig hiszek benne, hogy egyszer találok ilyet

21f

2015. jan. 19. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincsenek.
2015. jan. 19. 17:53
 2/9 A kérdező kommentje:
:D ez komoly válasz, de bunkó reakciók nem érdekelne, a válasz inkább arra irányult, hogy ha valakinek van valamilyen tapasztalata ilyen embereknek akkor nyugodtan ossza meg, köszönöm!
2015. jan. 19. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Velem is ez a baj... én mindig meghúzom magam, én a gitárhoz értek, más ne ugasson bele, én se ugatok bele hogy pl. a dobos hogy doboljon :D Egyébként eddig 2 zenekarom volt, ahol normálisak voltak, szóval nem reménytelen a dolog.
2015. jan. 20. 13:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyébként akármilyen zenekart nézel(nem csak rock,metal, vagy punk műfajt), mindenhol full bunkók, általános jellemző, hogy a legtöbb zenész el van szállva magától és egy öntelt p* cs.
2015. jan. 20. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Játszottam hard rock, metál és punk zenekarban is, nem vagyok se tetovált, se bunkó.

De azóta le is tértem az útról, mert rakabily, blues, rock and roll vonalra tértem ki.

2015. jan. 20. 19:22
 6/9 A kérdező kommentje:

5ös:

Ez elég nagy váltás, hogy, hogy áttértél végül?

Az van elszállva szerintem, aki befutott, akinek van oka rá, az túlzásba is viszi a büszkeségét, de ez nem csak a zenészekre igaz egyébként:D

2015. jan. 21. 01:34
 7/9 anonim ***** válasza:

A blues, rákenderól stílus hangszerelésileg és technikailag bonyolultabb, mint a fűrészelős metál, ezért közelebb áll hozzám.

A drop B- drop C- számomra nem ad egy olyan élményt, amit egy technikás Creedence, vagy Led zeppelin, vagy deep purple meg megad. De johny cash-t sem játszik boldog boldogtalan, ahogy metalikát meg igen.

2015. jan. 21. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:
"A blues, rákenderól stílus hangszerelésileg és technikailag bonyolultabb, mint a fűrészelős metál." Ezt azért egyáltalán nem jelenteném ki. Ne haragudj, tényleg, de nagy hülyeséget írtál. Én is jobban szeretem a blus rockosabb, pszichedelikusabb zenét. Hangszerelésileg talán bonyolultabb, mint a metal, de technikailag nagyon nem.
2015. jan. 21. 19:42
 9/9 anonim ***** válasza:
***blues
2015. jan. 21. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!