Vannak olyan zenekarok, akik a hard rock/punk rock műfajt képviselik és nem tetkós bunkó beütésűek?
Vagyis nem is bunkó, hanem inkább nagyképűek
Ugyanis, már régóta keresgélek olyan zenekarokat akikhez tudnék csatlakozni gitárosként ilyen műfaji érdekeltséggel, de nem találok nagyon olyat aki érdeklődik is ténylegesen az ilyen zenékhez, és nem is tetkós, beszólogatós, nagyképű fazon
Valamelyest velem is gond van valószínű, ugyanis, elég kevés emberfélével érzem jól magam, de mindig hiszek benne, hogy egyszer találok ilyet
21f
Játszottam hard rock, metál és punk zenekarban is, nem vagyok se tetovált, se bunkó.
De azóta le is tértem az útról, mert rakabily, blues, rock and roll vonalra tértem ki.
5ös:
Ez elég nagy váltás, hogy, hogy áttértél végül?
Az van elszállva szerintem, aki befutott, akinek van oka rá, az túlzásba is viszi a büszkeségét, de ez nem csak a zenészekre igaz egyébként:D
A blues, rákenderól stílus hangszerelésileg és technikailag bonyolultabb, mint a fűrészelős metál, ezért közelebb áll hozzám.
A drop B- drop C- számomra nem ad egy olyan élményt, amit egy technikás Creedence, vagy Led zeppelin, vagy deep purple meg megad. De johny cash-t sem játszik boldog boldogtalan, ahogy metalikát meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!