Mi a véleményetek a Junkies Félelem és Reszketés Budapesten című albumáról?
Nem direkt váltottak stílust.Megváltoztak ők és a zenéjük is változott.Így is sok rajongójuk van,sokan változnak velük együtt.
Valóban teljesen mások a mostani számaik,mint a régiek,de ezen nem tudunk változtatni.
Egyébként készült egy interjú Szekeres Andrással a lemezzel kapcsolatban,meg lemezkritikák is jelentek meg.A Junkies facebook oldalán megtalálod a linkeket.
Szintén régi rajongó vagyok, nekem a Káros, Nihil, Tabu, Sx7 négyes az, amit hibátlannak tartok. Érdekes módon, bár más a zene, nekem a Mi van veled? Semmi? is bejött, azon szerintem kifejezetten jó dalok voltak. Inkább a Szép új világ, Degeneráció környékén éreztem némi laposodást.
Viszont ez az új szerintem is nagyon rosszul sikerült, mert nem csak, hogy más a stílus, de a dalok is gyengék. Talán a Hazudni muszáj az egyetlen jó szám a lemezen. Az album második fele meg tényleg olyan, mintha nem is Junkiest, hanem valami másodvonalbeli alter-britpop zenekart hallanék.
Érdemes egyébként koncerten megnézni őket, ahol nagyrészt most is a régi számokat nyomják, és a közönség is egyértelműen azokra indul be. Élőben szerencsére még mindig jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!