Miért van, hogy akik a leghangosabban támadják a pride-ot mondván, hogy miért kell büszkélkedni olyasmivel, mint a szexuális irányultság (folyt lent, nem fér ki)?
a legbüszkébbek arra, hogy ők magyarok, ami egy ugyanilyen velük született tulajdonság, amiért a kisujjukat nem mozdították?
Gyakorlatilag "szerencséjük" volt. Születhettek volna franciának, izraelinek, töröknek, amerikainak, stb. Az ilyesmit nem lehet irányítani. Ugyanannyira lehet irányítani mint, hogy ki iránt vonzódunk.
10: Kisgyerekek? Erőszak? Mivan?
Én sem bántottam senkit és kiirtani sem szeretnék senkit. Pár hülye miatt meg elítélni egy egész mozgalmat baromság. Ennyi erővel én meg nyugodtan elítélhetném az összes homoszexuálist, mert volt pár aki megerőszakolta az örökbefogadott gyerekét.
Sőt, már láttam itt-ott olyan hozzászólásokat is, ahol a melegek elgázosítanák, vagy kivégeznék a homofóbokat. Miért is?
"Pár hülye miatt meg elítélni egy egész mozgalmat baromság."
Tökéletesen igazad van. Akkor miért is kell elítélni az összes meleget amiatt a pár ember miatt akiknek feltűnési viszketegsége van? Tipikus "utálom a b_zikat, mert a nyílt utcán vonaglanak". Szar dolog az általánosítás, tudom én.
Már megint kifordítjátok a szavainkat.
Ezt megszoktam, mivel a liberálisoknak nincsenek érveik, ezért marad a jól bevált szókiforgatás és a másikra való szitokszódobálgatás.
Nem rémlene, hogy írtam volna, hogy irtsuk ki a melegeket.
Csupán arról van szó, hogy OK, hogy vannak melegek, (nyílván nem helyeslem), de ők is emberek így ő nekik is meg kell adni ugyanazokat a lehetőségeket, feltételeket, jogokat.
Én azt nem helyeslem, hogy terjesztik a meleg propagandáikat és népszerűsítik a homoszexualitást, már lassan szószerint ráerőszakolják az emberekre.
Putyinnal értek egyett:
A homoszexualitás nem büntetendő, de a reklámozása igen.
Elfogadás így, elfogadás úgy. Kedves homokosok, fogadjátok el, hogy nem lehet minden emberre ráerőszakolni a ti szexuális beállítottságotokat. Aki számára ez undorító annak ez undorító is fog maradni és ezen egy vonulgatás Pride címszó alatt nem fogja őt ez megváltoztatni.
A homofób megjegyzéseket pedig nyugodtan lehet mellőzni mert már unalmas, hogy bárki más vélemményel van rólatok arra egyből habzó szájjal azt szajkózzátok, hogy homofób.
"A homofóbia szó jelentése félelem, idegenkedés a homoszexualitástól, illetve a homoszexuálisoktól. Tágabb értelemben a homoszexuálisokkal szembeni ellenérzések, diszkrimináció általános megnevezése."
Az állítás melyik része nem igaz rád? Miért ne nevezhetnének homofóbnak, ha egyszer az vagy. Vagy majd rátok is lesz valami álca szó, mint a cigányokra a roma vagy mi?
"Ha megnézzük, hogy egy szexuális aktusra hány megszületett utód jut, akkor kiderül, hogy a gerinces állatoknál ez a legtöbb esetben csupán egy vagy egynéhány. Az embernél ez a szám kétezer körül mozog."
Az senkinek nem tűnt fel, hogy ez a mondat akkora baromság mint ide lacháza? Konkértan azt állítja, hogy az embereknél egy szexuális aktusra 2 000 utód születik... Fordítva esetleg.
Ráadásul a pali könyve pont azt bizonyítja, hogy létezik állati homoszexualitás. Olvasgasd :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!