A balos/liberális plakátháború csak megerősített az emberekben a "fidesz még mindig jobb, mint ezek" érzést?

21: Tudom, ki mondta és tudom, hogy mire.
De most ebben a helyzetben is igaz lehet ez, másokra :)

Kérdező, bárcsak neked lenne igazad, de nagyon sokat látom, tanult intelligens egyetemista végzett ismerőseim között, h fújják ezt a balos maszlagot, amit a 444 stb a szájukba ad. És ők nem elvakult balosok, csak agymosott médiafogyasztók... sajnos.
Ez megerősít engem abban h ma Magyarországon nem lehet önálló véleményed, vmelyik birkasorba be kell állnod.
Aki nem Fideszes, az KÖTELES a 444-ről tájékozódni és persze mindenben egyetérteni a Demokratikus Koalícióval. Akik meg ha tehetnék, szavazati jogot adnának ezeknek a menekülteknek.
Ez azért van mert az emberek 80%-a nagyon buta. Egyszerűen képtelenek arra, h ne sémákban gondolkozzanak. A politikusaink is ebből indulnak ki. Mi az már, h egy párttagnak nem lehet önálló véleménye?
Egyébként nagyon igaza van az elsőnek is. A Facebookom pl. tele van ezekkel a hülyékkel, akik kintről posztolgatnak (Luxemburg, Ausztria, Anglia stb), kb semmi gőzük nincs a magyar belpolitikáról mer már évek óta nem jártak itt, és ilyen hülyeségeket h "Angliába jöttem és elveszem a munkájukat". Azért ez gáz, h valaki úgy megy ki, h nincs tisztában az EU, Schengen, szabad munkaerőáramlás stb fogalmaival!!!
amikor meg beírom nekik ezt, plusz megjegyzem, hogy amúgy az általuk imádott Amerikában is bizony x méter magas fal van a Mexikói határon, akkor megkapom, h Orbán bérence vagyok. Ezek után már csak az szomorít el, hogy ezek a tuskók, tényleg többet keresnek ott kint wc pucolással mint egy csimpánz, aki ugyanezt a feladatot el tudná látni :(

24: De jó, hogy vannak még ilyen normálisan gondolkodó emberek :)
1-es voltam

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!