A balos/liberális plakátháború csak megerősített az emberekben a "fidesz még mindig jobb, mint ezek" érzést?
Engem nem húzott jobbra a Fidesz menekültügyi politikája. A Fideszt magát soha nem támogattam, a vezetőjüket még úgy sem és most sem támogatom.
Azzal értek egyet, hogy a menekültügyet kezelni kell és minél előbb, mert az EU erre képtelen.
"Csak megjegyzem: a kettős állampolgárok csak kihasználni szeretik a magyar államot, és Romániából elég sokan költöznek is ide a Hajduságba. Több kedvezményt kapnak a szavazatukért, mint az itthon élő, adót fizető belföldiek."
Milyen kedvezményt kap egy idetelepült erdélyi magyar? Kétszer utazhat 60%-on a vonaton egy évben? Hűha...
Sajnos a 8-asban van igazság.
De én nem tudom megérteni, hogy egy magyar hogyan utálhatja a magyarokat. (Főleg, hogy ő is az. Akkor saját magát is utálja?)
Igen, kb. ezt erősíti meg, mert a baloldal a kampányába már annyira belekavarodott, hogy nem tudja magát ahogy kihúzni, olyan támadások érték amire nem tudnak reagálni.
Pl. mondják hogy itt milyen diktatúra van, s Európa szégyene vagyun hogy a másikat nem fogadják be, erre fél Európa is ugyanezt csinálja, szóval már innen kiderült hogy a támadásaik alaptalanok.
Nekifogtak annak is hogy ez gyűlölet kampány, de közbe egy más ágon elkezdtek gyűlölködő plakátokat kitenni a Fidesz ellen, itt is ellent mondtak maguknak.
És az is képbe jött, hogy felmerül a kérdés, hogy akkor az Erdélyi Magyarokról miért nem így vélekedtek? Erre se tudtak reagálni.
Szóval 1 szó mint 100, az MSZP most nem kapta el azt a hangnemet, amivel szavazatokat tudott volna nyerni ezen, nagyon gyenge volt a kommunikációjuk e téren, hibát hibára halmoztak. Ezért valószínüleg ezen most a Fidesz fog profitálni.
De a Fidesznél meg az a szégyen, hogy a Jobbik már fél éve mondja hogy tenni kellene a menekültekért, erre szóról szóra ellopják a témát. Kicsit ez nem kezd szánalmas lenni? Hogy amikor a Jobbik felveti akkor lehurrogják, de rá fél évre ők hírdetik a legnagyobb hanggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!