Miben jobb most a magyar emberek élete, mint Gyurcsány idejében?
Akkor ugy kellett vna kerdezned,hogy miben rosszabb?
Mindenben sokkal rosszabb, mint gyurcsany alatt volt , csak most gyenge az ellenzek
Nekem úgy igazából nem változott az életem. Lehetne jobb is és rosszabb is. Mondjuk engem (még) nem kellett mentegetni, sem devizahitelem nem volt, sem irreális befektetésem. Viszont várnám a "sohe meg nem mentettek" jutalmát. Nyilván sosem lesz ilyen, csak a nemgondolkodókat jutalmazzák, ők "értékesebbek"...
"Gyurcsány NEM adósította el sok évre az országot"
Csak mindenkivel felvetette a devizahitelt... Meg csak úgy magától lett több, mint 10 000 milliárddal több az államadósság. Az IMF-től sem vett fel hitelt, ugye?
"A sok Államkötvény mind adósság"
Gyurcsányék talán ki sem adtak államkötvényt? Az IMF-hitel nem adósság? Jelenleg az államkötvény kamata már alacsonyabb, mint az IMF-hitelé volt. És mellesleg kötelező megszorítás sincs miatta...
Értem, hogy neked nagyon rossz most, de elvakultság nem csak akkor baj, ha Orbán felé irányul. Ha ellene, az ugyanolyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!