Miben jobb most a magyar emberek élete, mint Gyurcsány idejében?
"Csak mindenkivel felvetette a devizahitelt..."
Ja! Tisztán emlékszem, hogy folyton tukmálta rám a devizahitelt! Először csak becsengetett, mint egy jehova tanúja, aztán egyre jobban kezdett elszemtelenedni! Jöttem ki a fürdőszobából és ott volt! Sétáltam az utcán és végig böködött, hogy "vegyél fel devizahitelt"! A végén már ellopta az irataimat, hogy ő vegye fel nekem, úgy kellett leütnöm egy asztallábbal!
Azért mert 25 éve folyamatosan csúszik le az ország!
Akkor azért érezted jobbnak mert még fentebbről csúsztunk lefele.
"Ja! Tisztán emlékszem, hogy folyton tukmálta rám a devizahitelt!"
Hát... Tulajdonképpen így is lehet mondani. Gyakorlatilag hülye volt aki nem vett fel. De bevállaltam, hogy leszek hülye. Most nem is sír a szám miatta. Csak amiatt, hogy túl sokat gondolkodtam. Most "boldog" vagyok, hogy fizethetem részben a te hiteledet is.
De amúgy elég volt a forint kamatának (és így a rá épülő hitelek) irreálisan-mesterségesen magasan tartása. Nyilván megvan ennek az előnye is ("erős" forint), például lehetett venni/építeni villát a horvát tengerparton...
"Csak mindenkivel felvetette a devizahitelt..."
Haha, nem véletlenül az első orbánkormány volt hatalmon amikor mint olyan, megjelent és elterjedt nálunk a devizahitel? A tipikus félázsiai csúsztatás ez is amivel lehet mindent Gyurcsány nyakába varrni. Jó hogy van ez a Gyurcsány, így a sok félázsiai fideszesnek élete végéig lesz kire kenni a dolgokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!