Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miben jobb most a magyar...

Miben jobb most a magyar emberek élete, mint Gyurcsány idejében?

Figyelt kérdés
Konkrétan én semmivel sem élek jobban mint akkor, sőt bevásárlásnál sokkal üresebb a kocsi mint akkor, meg akkor még nyaralni is el tudtunk menni, most meg egyáltalán nem tudunk már 4-5 éve. Csak mindenhol ezt hallani, hogy most mennyivel jobban élnek az emberek mint Gyurcsány idejében. Én ennek az ellenkezőjét tapasztalom a saját bőrömön.

2015. jún. 17. 00:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Nekem és az ismerőseim min. 90%-ának semmiben nem jobb. Sőt, még rosszabb. Ugyanazon életszínvonalat már csak túlórákkal tudunk fenntartani. Minden drágább lett, a sulitól kezdve a boltokig a lakosságra áthárított terhekig (pl. bankadó, telefonszolgáltatók különadója, stb.). A munkahelyek nagy részén a főnökök silettáns, fideszes idiótákra lettek cserélve, akik semmihez nem értenek. Ráadásul még a béren kívüli juttatásokat is elvették. Nyaralásról pedig nem is álmodunk, pedig orsósék előtt tudtunk menni.
2015. jún. 17. 08:53
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

"Csak mindenkivel felvetette a devizahitelt..."

Ja! Tisztán emlékszem, hogy folyton tukmálta rám a devizahitelt! Először csak becsengetett, mint egy jehova tanúja, aztán egyre jobban kezdett elszemtelenedni! Jöttem ki a fürdőszobából és ott volt! Sétáltam az utcán és végig böködött, hogy "vegyél fel devizahitelt"! A végén már ellopta az irataimat, hogy ő vegye fel nekem, úgy kellett leütnöm egy asztallábbal!

2015. jún. 17. 09:17
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

Azért mert 25 éve folyamatosan csúszik le az ország!

Akkor azért érezted jobbnak mert még fentebbről csúsztunk lefele.

2015. jún. 17. 09:25
 14/17 Koplárovics Béci ***** válasza:
78%

"Ja! Tisztán emlékszem, hogy folyton tukmálta rám a devizahitelt!"

Hát... Tulajdonképpen így is lehet mondani. Gyakorlatilag hülye volt aki nem vett fel. De bevállaltam, hogy leszek hülye. Most nem is sír a szám miatta. Csak amiatt, hogy túl sokat gondolkodtam. Most "boldog" vagyok, hogy fizethetem részben a te hiteledet is.

De amúgy elég volt a forint kamatának (és így a rá épülő hitelek) irreálisan-mesterségesen magasan tartása. Nyilván megvan ennek az előnye is ("erős" forint), például lehetett venni/építeni villát a horvát tengerparton...

2015. jún. 17. 09:31
 15/17 anonim ***** válasza:
93%

"Csak mindenkivel felvetette a devizahitelt..."

Haha, nem véletlenül az első orbánkormány volt hatalmon amikor mint olyan, megjelent és elterjedt nálunk a devizahitel? A tipikus félázsiai csúsztatás ez is amivel lehet mindent Gyurcsány nyakába varrni. Jó hogy van ez a Gyurcsány, így a sok félázsiai fideszesnek élete végéig lesz kire kenni a dolgokat :D

2015. jún. 17. 09:47
 16/17 anonim ***** válasza:
8%
Tudok itthon pálinkát főzni.
2015. jún. 17. 10:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekünk akkor sem ment jobban!
2015. jún. 17. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!