Indokolt a fociba tenni sokkal több pénzt, mint más sportba?
Sok magyar kormány, nem csak Orbán, a fociba tesznek rengeteg pénzt. Gyakorlatilag más sportágakhoz képest mintha irreálisan több lenne vagy csak elfogult vagyok?
Vannak csomó sportágak, amik alig kapnak pénzt. Nemrég hallottam, hogy nem fért be vidéki rangos kézi meccsre a közönség, de focistadiont azt épitünk, pedig alig járnak ki meccsre, ha nem a dózsa vagy fradi játszik. Viszont mások szerint a tradíciók miatt kell a focit pénzelni. Kinek van igaza?
23: Aranybogaram, te vagy az, aki folyton beégsz. Hol mondtam én ilyet? Idézd!
Véded a védhetetlent, de a helyzet az, hogy adómilliárdok ömlenek egy sikertelen sportág túlméretezett luxusstadionjaiba, tehetségtelen edzőibe, hazájukban huszadrangú légiósokba. Ez nagyon nincs jól.
"adómilliárdok ömlenek egy sikertelen sportág túlméretezett luxusstadionjaiba, tehetségtelen edzőibe, hazájukban huszadrangú légiósokba"
A törökök is így kezdték, aztán azóta összejött egy vb-bronzérem, kis híján európai kupagyőzelem is. A focijuk pedig ott van Európa élvonalában, mind válogatott, mind klubszinten.
Várjuk ki a végét.
focibzik mindig is lesznek de ennyien?
nem lenne foci megsör világ fél "férfi" állománya kihalna.
De mondjuk lehetne csimpánzokkal pótolni őket
"De mondjuk lehetne csimpánzokkal pótolni őket"
Ez jó ötlet. Te lehetsz máris az úttörő, egy csimpánz első felesége.
;)
"Várjuk ki a végét."
Már 30 (40?) éve várjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!