Indokolt a rengetek megszorítás? Vége lesz valaha?
Semmiértelme.
Ugyanis nem a mi versenyképességünket növeli az elvonás.
Nekem is nehéz volt, mint számtalan más embernek.
A Malév csődjének pedig semmi köze a megszorításokhoz. Ez már régóta érett. Mi az, hogy szeptemberben rúgják ki a szüleidet? Február van, kiscsillag. :)
"Csak én látom úgy, hogy minden olyan nehéz, vagy nektek is nehéz volt 19 évesen?"
Igen, de megnyugtatlak ahogy haladsz előre a korral egyre könnyebb életed lesz.
köszi a válaszokat! gazdasági osztályon vannak a szüleim.
a barátaim mind ki akarnak menni, de miért hagyjam itt az országot, ha egyszer ide születtem, lehet hogy patrióta vagyok.
6#
Mond már meg prüntyőke hogy mi az amivel foglalkozol, vagy kinek vagy a kije?
21-évesen pont azt az időszakodat éled, amikor is te már Fideszes vagy ízig-vérig, és fingod nincs az életről kispajtás!
Most mi van, ennyire rosszat mondtam?
Vagy csak irigyek páran, hogy még van lehetőségem nem elkú.rni az életem, ahogy a politika témakörben válaszolgató rengeteg szerencsétlen?
nekem is nehéz... dolgozok h ki tudjam fizetni a nyelvviszgát,magánórákat stb. Most felvételizem...mindennap tanulok h államira tudjak menni de nincsenek kétségeim...szóval felvagyok lelkiekben készülve h marad nekem is a költségtérítéses...Én még nem panaszkodhatom hisz van munkám, nem 1 nagy karrier és nem is életcél de elég jól keresek vele.
Magas benzinárak, növekvő kaja árak újabb és újabb adók. Nehéznek nehéz de én nem adom fel. f20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!