Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Indokolt a rengetek megszorítá...

Indokolt a rengetek megszorítás? Vége lesz valaha?

Figyelt kérdés
Az egyetemi tanulmányom valószínűleg fizetős lesz, ma 3 órát késett a vonatom(síntörés), a szüleimet most rúgják ki szeptemberben(malév). Csak én látom úgy, hogy minden olyan nehéz, vagy nektek is nehéz volt 19 évesen?
2012. febr. 4. 18:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmiértelme.

Ugyanis nem a mi versenyképességünket növeli az elvonás.

2012. febr. 4. 18:46
 2/11 anonim ***** válasza:
53%

Nekem is nehéz volt, mint számtalan más embernek.

A Malév csődjének pedig semmi köze a megszorításokhoz. Ez már régóta érett. Mi az, hogy szeptemberben rúgják ki a szüleidet? Február van, kiscsillag. :)

2012. febr. 4. 18:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem indokolt, viszont sohasem lesz vége. :)
2012. febr. 4. 18:54
 4/11 anonim ***** válasza:
35%

"Csak én látom úgy, hogy minden olyan nehéz, vagy nektek is nehéz volt 19 évesen?"

Igen, de megnyugtatlak ahogy haladsz előre a korral egyre könnyebb életed lesz.

2012. febr. 4. 18:55
 5/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! gazdasági osztályon vannak a szüleim.

a barátaim mind ki akarnak menni, de miért hagyjam itt az országot, ha egyszer ide születtem, lehet hogy patrióta vagyok.

2012. febr. 4. 19:00
 6/11 anonim ***** válasza:
42%
Habár bonyolódik az életem, de nem nehezebbnek látom, hanem éppen hogy egyre több és több lehetőség nyílik meg előttem így 21 évesen, mint mondjuk 16 évesen. Persze tudni kell észrevenni ezeket és élni velük.
2012. febr. 4. 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:

6#

Mond már meg prüntyőke hogy mi az amivel foglalkozol, vagy kinek vagy a kije?

21-évesen pont azt az időszakodat éled, amikor is te már Fideszes vagy ízig-vérig, és fingod nincs az életről kispajtás!

2012. febr. 4. 19:14
 8/11 anonim ***** válasza:
45%

Most mi van, ennyire rosszat mondtam?

Vagy csak irigyek páran, hogy még van lehetőségem nem elkú.rni az életem, ahogy a politika témakörben válaszolgató rengeteg szerencsétlen?

2012. febr. 4. 19:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Én egy pincér, és egy műtősasszisztens gyereke vagyok, és tanuló, semmi extra.
2012. febr. 4. 19:15
 10/11 anonim ***** válasza:

nekem is nehéz... dolgozok h ki tudjam fizetni a nyelvviszgát,magánórákat stb. Most felvételizem...mindennap tanulok h államira tudjak menni de nincsenek kétségeim...szóval felvagyok lelkiekben készülve h marad nekem is a költségtérítéses...Én még nem panaszkodhatom hisz van munkám, nem 1 nagy karrier és nem is életcél de elég jól keresek vele.

Magas benzinárak, növekvő kaja árak újabb és újabb adók. Nehéznek nehéz de én nem adom fel. f20

2012. febr. 4. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!