Indokolt a fociba tenni sokkal több pénzt, mint más sportba?
Sok magyar kormány, nem csak Orbán, a fociba tesznek rengeteg pénzt. Gyakorlatilag más sportágakhoz képest mintha irreálisan több lenne vagy csak elfogult vagyok?
Vannak csomó sportágak, amik alig kapnak pénzt. Nemrég hallottam, hogy nem fért be vidéki rangos kézi meccsre a közönség, de focistadiont azt épitünk, pedig alig járnak ki meccsre, ha nem a dózsa vagy fradi játszik. Viszont mások szerint a tradíciók miatt kell a focit pénzelni. Kinek van igaza?
"A legkihasználtabb sportcsarnok Magyarországon székesfehérvári jégpálya, utána kézilabda csarnokok jönnek sorban tucatnyian."
Hány férőhelyesek is? Mert mintha az üresen kongó stadionokban összességében több lenne a néző, mint az amúgy néhányszáz férőhelyes futottak még sportágaik csarnokaiban.
11: "Hány férőhelyesek is? Mert mintha az üresen kongó stadionokban összességében több lenne a néző, mint az amúgy néhányszáz férőhelyes futottak még sportágaik csarnokaiban."
És ez mit számít? Akkora stadiont kell építeni, amekkorára igény van. A foci stadionok átlagos kihasználtsága 21%, azaz több mint 4x akkorák, mint ami indokolt lenne.
A székesfehérvári jégcsarnok ezzel szemben 93%-on ment idén, és amúgy csak 4 NBI-es csapat előzte meg össznézettségben.
"A székesfehérvári jégcsarnok ezzel szemben 93%-on ment idén, és amúgy csak 4 NBI-es csapat előzte meg össznézettségben."
Benéztem. Össznézettségben a fradi az egyetlen, ami megelőzi.
az a baj fiam, hogy a pályához építik a nézőteret nem pedig a nézőtérhez a pályát
a nemzetközi meccseken pedig tele vannak a stadionok
akkor hova teszed őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!