Miért fáj a Jobbikosoknak, hogy megszavazták a holokauszt tagadás büntetéséről szóló törvényt?
Azert baj, mert torvenyekkel akarjak szabalyozni azt, amit tudomanyos tenyekkel esetleg mas iranyba lehet terelni.
Szoval a kozepkorban elunk, amikor nem hagyjak bebizonyitani, hogy a Fold megis mozog. Izraeli baballam vagyunk.
Mától megtiltom neked,hogy a Jobbik tetteit megkérdőjelezd,vagy 3év csillag!!!!!!!
HOGY TETSZIK??????
Ti teljesen idióták vagytok!
Ha igazi hazaszerető emberek lennétek nem tagadnátok azt,hogy a németek tömegesen ölték meg a magyarokat.
Kíváncsi lennék ha a ti családtagjaitok járták volna meg Auschwitz-ot és mesélték volna el nektek azokat a borzalmakat amelyeket túléltek,akkor azután is ilyen véleményen lennétek?
20:13
Én fiatal vagyok, nincs 'túlélő' rokonom akkoriból, lef0som a zsidó témát meg az okokat, stb, nincs róla véleményem különösebben, de ha azt mondom bizonyítsd már be hogy tényleg megtörtént, mert én így nem hiszem el, az a megoldás rá hogy dutyiba dugsz mert mit képzelek én? Nem az lenne a helyes megoldás hogy BEBIZONYÍTOD? Anekdoták meg nem érdekelnek...
"Én fiatal vagyok, nincs 'túlélő' rokonom akkoriból, lef0som a zsidó témát meg az okokat, stb, nincs róla véleményem különösebben, de ha azt mondom bizonyítsd már be hogy tényleg megtörtént, mert én így nem hiszem el, az a megoldás rá hogy dutyiba dugsz mert mit képzelek én? Nem az lenne a helyes megoldás hogy BEBIZONYÍTOD? Anekdoták meg nem érdekelnek..."
Csak úgy elmondom én is fiatal vagyok.
Ha azt mondod bizonyítsam már be hogy tényleg megtörtént a holo. mert te nem hiszed el akkor nem fogsz dutyiba kerülni!Mért gondolod azt?
Ha 1más között beszéljük meg és nem a nagy nyílvánosság előtt semmi bajod nem történik!
Ugyanakkor nem azt jelenti ha elköveted a bűnesetet,hogy 3év fegyház,hanem azt hogy Közmunka,pénzbírság,illetve 3ÉVIG tejedő szabadságvesztés.
érdekes ilyenkor mindenkit mennyire aggaszt az h ez teljesen jogellenes stb, csorbitja a jogokat, sérti a jogokat... amikor 2006ban végig randalirozták fél budapestet a "hazafiak" az nem sértette sokak jogát? (azokét akiknek összetörték, felgyujtották az autoit, azokét, akiknek bezuzták az üzleteit, stb..)
nem kell emiatt sirni, europa szerte szinte mindenhol van ilyen törvény..
21:40
"érdekes ilyenkor mindenkit mennyire aggaszt az h ez teljesen jogellenes stb, csorbitja a jogokat, sérti a jogokat... amikor 2006ban"
1: Qrvára tévedsz ha azt hiszed kizárólag azokat aggasztja akik randalíroztak vagy egyetértettek a randalírozókkal.
2: Még ha személy szerint egy lennék a randalírozók közül, ez akkor is más ügy, köze nincs a kettőnek egymáshoz, nem lesz attól kevésbé jelentős hogy mit csinált néhány ember pár éve.
"nem kell emiatt sirni, europa szerte szinte mindenhol van ilyen törvény.."
1: Kinemsz@rjale.
2: Ez nem támassza alá hogy jogosan(mármint hogy jól teszik és nem kifogásolható).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!