Hallottatok már az ún. Eltitkolt szerződésről? A holokauszt-tagadás büntethetőségének megszavazása apropóján jutott eszembe.
Nem állítom, hogy szóról szóra igaz, de ha csak a fele az, már akkor is jó adag trutymó van a palacsintánkban. Kicsit hosszú, de érdemes elolvasni, és alaposan végiggondolni az egészet.
Ez a "manapság" hibája, hogy egyre népszerűbbek ezek a szakadár állatságok.
Történésznek tanulok, és nem fizetnek nekem a zsidók, se a kommunisták, se a liberálisok.
Bátran mondhatom:
EZ EGY BAROMSÁG.
Sorosgyuri árjasága és társasága már 1990-ben meg akarta vásárolni a teljes magyar államadósságot, hogy az állam a nemzeti vagyonból kicsemegézett dolgokkal fizet nekik. Ebbe Antall nem ment bele, de mégis így-úgy zsidó kézre jutott.
A rendszerváltás elejétől érkeztek Tom Lantostól és társaitól olyan "leiratok", melyben finoman utasították a kormányt, hogy miként bánjon a zsidósággal, a zsidó kérdéssel, a holocausttal.
A világ mindig is érdekszövetségek és háttéralkuk irányították és irányítják. Nekem az adott cikk által leírtakról nincsenek bizonyítékaim, de lepne meg, ha a dolog megtörtént volna.
Azon csodálkoznék, ha a világszerte hihetetlen befolyással bíró zsidóság nem lépett volna fel érdekei érvényesítéséért nálunk is.
"Ez nem vicc, hanem véresen komoly"
Akkor én miért röhögök?
"Történésznek tanulok, és nem fizetnek nekem a zsidók, se a kommunisták, se a liberálisok.
Bátran mondhatom:
EZ EGY BAROMSÁG."
Nekem meg már van töri diplomám és látom hogy a docensek, tanárok több mint fele zsidó.
Hogy neked nem fizetnek az max azt jelenti, hogy még nekik sem vagy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!