Miért fáj a Jobbikosoknak, hogy megszavazták a holokauszt tagadás büntetéséről szóló törvényt?
Mi van akkor ha engem a holocaust hidegen hagy?
Miért kell ezt az emberekre erőszakolni??
Ez it Magyarország és nem izrel, hogy a büdös zsidókat kéne sajnálnunk!
Ja, és ha egy zsidónak, vagy cigánynak baja van a magyarokkal, gyűlöli őket annak el kell nézni mindezt+a "megélhetési bűnözést". Ha egy magyar nem imádja ezt a két söpredék fajt akkor az rasszist, fasiszta, vagy náci nézeteket vall...
Nem értem, hogy valaki a saját hazájában miért nem mondhatja meg nyíltan, hogy mi érdekli és és mi az amire szarik.
17:56- nak:
nekem ne mondja meg senki sem, hogy mit mondhatok, és mit nem, de akik állítólag az érdekeinket képviselik, ilyen marhaságokkal foglalkoznak, mint a holokauszt. Sajnálom azokat, akiket megöltek, de abban a háborúban más is meghalt. Velük miért nem foglalkoznak? a holokauszt lejárt lemez, csak a zsidóbarát mszp\fidesz erőlteti.
Nem csak az a baj, hogy sérti a szólás és vélemény szabadságot. Tudományos vitát se lehet róla folytatni. Ha valaki bebizonyítaná, hogy gázkamrák nem voltak, mert ő ilyen meg olyan kutatások alapján erre a megállapításra jutott, s nem azért mert antiszemita vagy náci, akkor őt börtönbe csuknák, s mint tudóst, ellehetetlenítenék.
Egyébként ha tiltják a tagadását a fél világon, az nekem már önmagában elég bizonyíték arra, hogy valami hazugságot sejtsek a háttérben. Ha ehhez még hozzávesszük a tényt, miszerint NAGYON sok pénzt profitálnak a zsidók a holokauszt miatt (pl.: lásd a mostani MÁV per) és üzleti érdekük fenntartani a mítoszt, akkor ez már több mint gyanús.
Azért fáj nekik mert gyűlölik a zsidókat.Az eddigi hozzászólásokban is van erre példa,szal...
Amúgy sztem jó ez a törvény,ideje volt már meghozni.
Én nem érzem úgy,hogy sértené a szólásszabadságot mert:
-csak nagy nyilvánosság előtt nem szabad tagadni,(ugyanez van a rasszizmussal,otthon te gondolhatsz vagy mondhatsz akármit más népekről,de ha pl az utcán járva kiabálsz és ott terjeszted a rasszista nézeteid elítélhetnek,esetleg könyvet írsz ott sem írhatod azt h mindenféle romák stb..)
-szal nem azt szabja meg,hogy mit gondolj
-ha valaki,olyan hülye tuskó,hogy nem tiszteli meg a holokauszt túlélőit,áldozatait és tagadja a holokaust megtörténtét(nyílvánosság előtt)az megérdemli a büntetést
-meg úgy általában a holokauszt tagadók többsége:rasszista,skinhead,neonáci fiatalok akiknek fogalmuk sincs a történelem borzalmairól-ezt tapasztalatból írom-de persze akadnak kivételek
-mért tagadnám le azt,hogy kb 600.000 magyar esett áldozatul a holokausztnak?ezek nagy része igaz zsidó volt de ők is ugyanúgy dolgoztak,ugyanúgy adóztak,ugyanúgy hozzátettek valamit az akkori MO.egészébe és ezek nagy része jó,becsületes ember volt
-több ezer magyar embert(akik nem zsidók,nem romák voltak)vittek el és öltek meg a konc.táborokban.Miért tagadnám le azt h ez megtörtént?
-szóval szerintem ez az egész tagadás hülyeség,ép eszű,tisztelettudó,hazafias ember nem tagadja le!
Ja és ez a törvény még arra is jó,hogy a szélsőséges erők ne tudják ezt a Holokauszt tagadást terjeszteni.
Mert miből tanul az ember ha nem a múltból?
Én nem a holokausztot tagadom, hanem a zsidókat, tehát a jelenlegi kormányt és ellenzéket.Aki meg azt írja, hogy a holokauszttagadást büntetni kell, az mit szólna ahhoz, ha azt szavaznák meg, hogy a ő gyereke nem járhat iskolába, csak a zsidóké.Akkor mi lenne a véleménye?A máv ellen is amit műveltek, hát.... Saját gyengeelméjűségüket igazolták.
Nem véletlenül üldözték őket a történelem folyamán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!