Ebben az országban is be kellene vezetni az 50órás kötelező munkahetet, vagy a heti 6 nap kötelező munkát?
ha jól tudom pár éve a franciáknál léptek ilyen drasztikus lépést a kormánypártiak.
40ről 45 re emelték a kötelező munkaórát egy héten.
Mivel ez az ország Kelet-közép Európa szerves része, itt mindig drasztikusabb lépések voltak.
A bevándorlásra hivatkoztak akkor a franciák, azóta nálunk nőtt a legjobban a bevándorlás.
Az adó és járulékterheket és a gazdaság felfutását lehetne egy ilyentől várni.
Fizetés nem nőne, csak többet kellene dolgozni, így a termelékenységi/gazdasági mutatók is jelentősen javulnának.
Van ilyen terve a kormánynak, itthon?
Szerintem nincs ilyen terve a kormánynak, ezért most meglincselnék őket az emberek, nem kockáztatnak.
Egyébként a valóságban már jóval többet dolgoznak az emberek heti 40 óránál és sok helyen egy fillért sem fizetnek a túlóráért.
Én lemészárolnék mindenkit, aki nem akar hetente legalább 72 órát dolgozni Nemzeti Magyar Nemzetünk felvirágzásáért.
Orbán Viktor szeretete kísérjen utatokon!
exportra kell termelni, a gazdasági mutatókat az húzza a legjobban.
legjobb példa erre a kivitt autógyárak termékei.
a gdp legnagyobb hányadát ez teszi ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!