Nem kellene kötelező tantárgyként oktatni a trianoni békeszerzőzést és az azt követő magyar irtást?
"Inkább gazdaságot és politikát kellene oktatni külön tantárgykénr."
Azt meg ugyan minek?
"Most nem tudom milyen iskolába jársz, de a trianoni békeszerződést tanítják az iskolákban, nálam tanították."
Külön tantárgyként? Jó nagy hazug vagy!
"De ne akarjunk már múltban élő gyerekeket kinevelni akik csak a Trianon miatt tudnak sírni és jövő felé nem akarnak alkotni."
Hmm-hmmm...tehát a múlt része a holokauszt és mondjuk 1956 is?
"Külön tantárgyként? Jó nagy hazug vagy!"
Tudod nekem volt egy történelem nevezetű tantárgyam ami részletesen kitért erre az Első világháború utáni Magyarország fejezetben. Nem kell külön tantárgy neki mármint kétlem hogy ennyire lassú lenne a gyerek felfogása.
"Hmm-hmmm...tehát a múlt része a holokauszt és mondjuk 1956 is?"
Igen az. Tudod tisztában lenni a történtekkel vagy a múltban élni és sírni nem ugyanaz. Én személy szerint unalmasnak tartom, hogy megtörtént borzalmas dolgok miatt a ma napig sírunk mint a csecsemő, okolunk mindenkit minden miatt és nem arra használjuk ezen eseményekből szerzet tudásunkat, hogy tanuljunk belőle és nézeteinket fejlesszük pozitívan, és nem a kiragadok egy dolgot belőle és verem a mellemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!