Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kellene kötelező tantárgyk...

Nem kellene kötelező tantárgyként oktatni a trianoni békeszerzőzést és az azt követő magyar irtást?

Figyelt kérdés

2015. jún. 10. 16:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Először tisztázni kéne a dolgokat, hiszen egy csomó kérdésre nem térnek, például a horvátokra. Tantárgyként meg azért lehetne hasznos, hogy az emberek megtanulják a földrajzi elnevezéseket rendesen, hátha nem tennék a Horvátországot a Délvidékhez, vagy a Romániához csatolt területek sem csak Erdélyből áll.
2015. jún. 10. 20:12
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

A kérdésedből kiindulva nem tudod, hogy mit jelent az a kifejezés, hogy tantárgy.

Nem, nem kellene.Emellett lehetetlen.Te hogy képzelted ezt?Lehetne kötelező érettségi tantárgy is mi?

Nem lehet egy tantárgy bizonyos témakörének találomra kiválasztott leckéjéből tantárgyat csinálni.Főleg nem kötelezőt. XD

Ennyi erővel lehetne a kivonás is egy külön tantárgy.Vagy a másodfokú egyenletek.Te hogyan oldanád ezt meg?Miért érzed ennek szükségét?

Ne haragudj, de szerintem ennek a kérdésnek a humorkategóriában lenne a helye.

2015. szept. 8. 19:59
 13/13 anonim ***** válasza:

"Igen az. Tudod tisztában lenni a történtekkel vagy a múltban élni és sírni nem ugyanaz. Én személy szerint unalmasnak tartom, hogy megtörtént borzalmas dolgok miatt a ma napig sírunk mint a csecsemő, okolunk mindenkit minden miatt és nem arra használjuk ezen eseményekből szerzet tudásunkat, hogy tanuljunk belőle és nézeteinket fejlesszük pozitívan, és nem a kiragadok egy dolgot belőle és verem a mellemet."

Én azt vettem észre, hogyha valaki megemlékezik Trianonra az csakis sírás lehet. Ha valaki megemlékezik a holokausztra vagy az egyéb nyilas rémtettekre, az már megemlékezés. Főként, hogyha a "megemlékező" neki nem tetsző dolgokat hall, akkor "fasisztarasszistanácineonácinyilasozás" köpődik a célpont fejére. Akkor már értem, hogy mit jelent a megemlékezés.

2015. szept. 9. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!