A Fidesz komolyan bünteti, ha nem teszik ki panelban a kötelező rezsi csökkentés propagandát?
ismerősöm azt állítja, hogy bírságot kellett fizetnie a lépcsőházuknak (így visszaosztva lényegében minden ott lakónak), mert a lépcsőházban nem volt feltüntetve, hogy lakók összesen mennyit spóroltak rezsicsökkentéssel..
ilyen tényleg létezik? ugye csak kamuzott az ismerősöm?
igen, amíg azt nem kell feltüntetni, hogy a plusz adók miatt a lépcsőház lakóinak mennyi a többlet költsége, csak a spórolást, addig valótlanul torz adatot közöl ez a kötelezővé tett kiírás
plusz KÖTELEZTÉK az embereket, hogy reklámozzák a Fidesz egyik "jócselekedetét"? és ha nem reklámozzák, akkor bírságot kell érte fizetni?
tényleg nem esik le, hogy ezzel mi a baj ha tényleg így van? mert akkor barátom te nem sok történelmet tanultál
mi lesz a következő? ki kell plakátolni orbán arcképét "miniszterelnökünk" felirattal? végül is nem propaganda, hiszen valótlan adat nem lenne rajta.. -.-
"Miért propaganda? Talán valótlan adatok vannak rajta?"
Lehet,hogy valós adat van rajta,de mindenkinek joga van eldönteni,hogy mi róla a véleménye. Nem kell még a kormánynak külön reklámozni. És így nézve igenis propaganda.
Szívesebben tépem le az ilyen közleményeket.
Hülyeség. Sehol nincs kitéve.
Az éves lakógyűlésen kell az elszámolásban feltünteni.
Minden hónap 15.-ig ki kell függeszteni:
És azt is le kell jelenteniük, hogy kik nem jogosultak a rezsicsökkentésre (mert pl cég tulajdonában van a lakás)
Ha utálod a közös képviselőt, akkor tépd le a papírt és nyomd föl a fogyasztóvédelemnél.
"valós adat van rajta,de mindenkinek joga van eldönteni,hogy mi róla a véleménye."
- ahhoz pedig nem árt ismerni a valós adatokat (ugyanis nem szokták) tehát jó, ha ki van írva.
Szerintem nincs megtiltva, hogy a lépcsőház egy másik tájékoztatón kihelyezze mennyivel növekedtek meg a költségeik az új adóterhelések miatt.
Sőt ez egy frappáns megoldás lehetne, hogy mérleget lehessen vonni a rezsicsökkentés és a Fidesz-kormány egyéb tevékenysége között.
"ilyen tényleg létezik?"
Létezik, de csak diktatórikus országokban.
ma 11:10
tehát diktatúrában élünk szerinted?
mivel az előbb linkelték a forrást hozzá, hogy tényleg van ilyen
ma 08:15
értem én, hogy van lehetőség kitenni a másik oldalt is, de ezt viszont KÖTELEZŐ :O
szerintem igen is probléma, ha kötelezően hirdetni kell a kormánypárt egyik cselekedetének a sikerét
ha én nem szeretném a pártot dicsőíteni, akkor pénzbüntetés jár érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!