Miért kötelező a nyelv a diplomához? Ha nem lenne kötelező, a lusta egyetemisták úgysem tanulnának nyelvet és nem tudnának kimenni külföldre
Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 11:09
2/38 anonim válasza:
Ezaz, legyen még több hülye, aki egy nyelven sem tud. Te beszélsz bármilyen nyelvet a magyaron kívül? :D
3/38 anonim válasza:
Mi a fene... szünnap van a szakmunkásképzőben? Vagy mi? Rászabadultak a közmunkások a gyk-ra?
Tele van a gyk ilyen egyetemistás kérdéssel.
4/38 A kérdező kommentje:
én 3 műszakba dolgozok amig ti ingyen élösködtök utána meg kimentek londonba mekdonádsba dolgozni!
2015. ápr. 23. 11:17
5/38 anonim válasza:
Savanyú a szőlő hogy a McDonádsz is többet fizet mint amennyit te keresel ?
6/38 A kérdező kommentje:
én csak azt nem értem miért tanítom az adópénzemből azt a csürhét akik utána elmennek külföldre
2015. ápr. 23. 11:22
7/38 anonim válasza:
Mert ilyen rendszert építettetek fel 1989 óta.
8/38 anonim válasza:
Én meg itthon dolgozom, 1 műszakban, mert tanultam. Nem okolok senkit azért mert szar az életem. Miért nem tanultál? :D Szar 3 műszakban dolgozni?
9/38 anonim válasza:
Nem a nyelv kötelező, hanem a nyelvvizsga.
Nyelvvizsga nélkül is el lehet menni külföldre, mert attól, hogy valakinek nincs róla papírja, attól még beszélheti a nyelvet. És nem csak a diplomások mennek külföldre. Sok szakmunkás vagy képzetlen is megy, általában semmi nyelvtudás nélkül.
10/38 anonim válasza:
Csak egy buta,az életben semmire sem haladó,alulképzett ember gondolkozik így. Biztos azt mondod a te gyerekednek,hogy ne tanuljon,hanem maradjon meg a szakmunkásképzőnél és dolgozza ki a belét minimálbérért. _Utána meg menjen szidni a kormányt,hogy a miért nem keres milliókat. Az ilyen semmi emberek miatt butul el az ország sajnos. Amúgy meg tévedsz,mert a segélyedet és a 6-8 kölyköd utáni családit mind-mind a magasabban képzett és felelősségteljes munkát végzők adójából (is) fizetik neked. Egy felsőfokú képzés meg nem 2 év szakiskola,mint neked,de ezt nyilván nem is tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!