Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most olvastam itt hogy kötelez...

Most olvastam itt hogy kötelező lesz 3 nyelv a gimnáziumban?

Figyelt kérdés
Mert most angolt tanulok 10-es vagyok de ha jól értem akkor jövőre még plusz 2 nyelvet kell tanulni a gimnáziumba,?
2010. dec. 3. 22:23
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
43%

Nézd a jobbik oldalát, a több nyelv ismeretével több esélyed van elhelyezkedni külföldön és minnél hamarabb elhúzni ebből az épülő diktatúrából.

Angol mellé vedd fel a németet, franciát, azt adios!

2010. dec. 3. 22:30
 2/36 A kérdező kommentje:
De akkor jól értem hogy jövő évtől minden gimnáziumosnak +2 nyelvet kell tanulni? nekem is?
2010. dec. 3. 22:32
 3/36 anonim ***** válasza:
96%
Nehezen hiszem,hogy ezt negtudják valósítani. Nincs annyi nyelvtanár sem.
2010. dec. 3. 22:39
 4/36 anonim ***** válasza:
79%

"Nincs annyi nyelvtanár sem."

Dehogynem! Az új nyelvtanárokat úgy kell majd elképzelni, hogy befogják Pista Bácsit a gondnokot orosztanárnak mert még emlékszik pár szovjet úttörődalra, befogják az indiai menekülteket hindi tanárnak, a román feketemunkásokat romántanárnak, stb... XD

2010. dec. 3. 22:42
 5/36 anonim ***** válasza:
77%
Igen, most olvastad itt.
2010. dec. 3. 22:44
 6/36 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ezt ti még "megússzátok". Amúgy szerintem nem volna jó egyszerre három nyelvet tanulni. Amikor két nyelvet tanultam, néha akkor is megkavarodtam.
2010. dec. 3. 22:44
 7/36 anonim ***** válasza:
48%

első 22:44-es.

:D

2010. dec. 3. 22:46
 8/36 anonim válasza:
93%
Én kilencedikes vagyok, ötödik óta tanulok latint és németet, idén kezdtük az angolt. A latin nem zavaró, de a németet és az angolt már egy hónap után is kevertem... angolon minden németül jut eszembe, németen angolul :) Nem hiszem hogy jó ötlet lenne három nyelvet tanulni egyszerre... na meg hova akarnak még bepasszírozni az órarendbe egy rakás órát? Vagy valmaiből kevesebb lenne? Nekem 35 órám van egy héten, és bőven elég. Persze ha megszűntetik a föcit benne vagyok :D
2010. dec. 3. 22:55
 9/36 anonim válasza:
76%
Szerintem sem jó ötlet a három nyelv egyszerre... A magyar diákok nagy többsége még angolul sem tud rendesen, mire kijárja a középiskolát. Maradjon inkább a két idegen nyelv, de azt tanítsák nagyobb óraszámban, hatékonyabban, beszédközpontúbban.
2010. dec. 3. 23:00
 10/36 anonim ***** válasza:
43%
Vedd fel a magyar mellé a trágárt, és az obszcént. Mindkettő hasznos a kommunikációban.
2010. dec. 3. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!