Most olvastam itt hogy kötelező lesz 3 nyelv a gimnáziumban?
Figyelt kérdés
Mert most angolt tanulok 10-es vagyok de ha jól értem akkor jövőre még plusz 2 nyelvet kell tanulni a gimnáziumba,?2010. dec. 3. 22:23
31/36 anonim válasza:
az oroszt tanuló gondnok meg az afgán menekült nem fog nyelvet tanitani...ahoz hogy valaki nyelvtanár legyen minimum egyetemi végzettség szükséges.
32/36 anonim válasza:
Ennek is olyan sok értelme van hogy le a kalappal...átlagba tanulható nyelvek: angol, német francia, olasz. Bármelyik országban el lehet helyezkedni ahol ezeket a nyelveket beszélik és tudtommal egy helyen elég egy nyelvet beszélni, na jó a 2 nyelv még jobb de 3-nak mi értelme van könyörgöm??? Nincs annyi külföldi cég itthon hogy 3 féle nyelvet kelljen tudni folyékonyan, meg ha lenne akkoris havonta váltogatjuk az állásainkat...Ha meg arról van szó hogy ösztönözze a fiatalokat a kivándrolsára akkor köszönjük szépen drága vezérünk!
33/36 anonim válasza:
Még hányszor kell nektek elmondani, hogy nem minden iskolában tervezik (különben is még csak tervezet), hanem kizárólag a nyolc- és hatosztályos elitgimáziumokban, amik egyre kevesebben vannak. Aki pedig odamegy, az meg ennek tudatában választ iskolát.
34/36 anonim válasza:
mi meg hányszor írjuk le neked, hogy így is baromság, 3 nyelvet egyszerűen baromság tanítani, amikor a most tanított 2 közül sokaknak egy se megy rendesen(megjegyzem nem feltétlenül lesz attól még egy iskola elit, hogy 8 vagy 6 osztályos, és főleg nem lesz attól még meg a kerete erre. Az oda járó gyerekek kapacitásáról, hogy egyszerre 3 nyelvet tanuljanak, már nem is beszélve)
35/36 anonim válasza:
Ez az egész kacsa
Meg úgy baromság ahogy van
36/36 anonim válasza:
Köszönjük, hogy iderepültél hozzánk 2014ből, és elmondtad ezt nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!