Ezt szeretnék a magyar emberek?
https://www.youtube.com/watch?v=GgwPQpE7qO8
Franciaország a legjobb példa arra,hogy mennyire lehet integrálni a bevándorlókat,és hogy sok különböző kultúra milyen jól megél egymás mellett.
Tudom,hogy a feketék többsége milyen úton került oda, de mint látható rájuk is remekül hatott a francia kultúra...de majd biztos mi magyarok sikeresen integráljuk őket,mert nekünk ez hiányzik.
Látom a tv-ben a sok dolgozó diplomás "magyar" feketét,közel-keletit, de akkor tessék megnézni az érem másik felét is.
Ebben az 5 perces klipben több rossz szándékú ember van mint amennyit jó magyar "bevándorlót" betudna mutatni a liberális média összesen.
Biztos azért mert kevesen vannak az országban, de ahhoz,hogy bemutassanak 5 diplomás idegent, országot kell járni...szomorú.
Dehogy akarják.Én sem akarom.Csak ezek az elvarázsolt, galamblelkű,űberemancipálódott agyalágyultak akarják.
Vagyis hogy ők se,nyilván nem csak ők erről nem vesznek tudomást.Mintha ez a része nem lenne.Azt mondják több figyelmet ,türelmet és pénzt kell belevinni.Le kell ülni velük megbeszélni mire van szükségük.
Lehet rasszistázni de tetszik vagy sem az átlag feka invédör jóval sötétebb mint az átlag fehérszemű őslakos.
Nem lehet őket integrálni mer nem is akarnak.Én se akarnék afrikai népviseletbe járni ha ott kéne élnem.
Mért ide hozzák akit kimentenek a tengerből?
Ha már felveszik őket vigyék a másik irányba hazafele.Kapjanak egy zsugor ásványvizet azt csé.
Nem az én dolgom a saját családom kárára segítenem.
Erről az egészről az amerikaiak tehetnek.Senki más.
pontosítalak kérdező:
Franciaország a legjobb példa arra,hogy mennyire NEM lehet integrálni a bevándorlókat
Tanulságos ez is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!