A magyar emberek elfogadóak vagy kirekesztőek?
Egyszer azt hallom,hogy Magyarországon a legnagyobb az antiszemitizmus Európában, és itt a legtöbb rasszista akik nem fogadják el a kisebbségeket.
Máskor pedig azt mondják,hogy a magyarok által kedvelt üdülőhely például Izrael és rengeteg magyar jár ide.Kik?A sok antiszemita?
Nem értem, egyszer ezt mondják,máskor meg azt.Mi az igazság?
Talán hihetetlen, de mint mindenhol a világon, itt is van ilyen és olyan ember is.
A nemzetközi "hírek" politikai célt szolgálnak, a valóság inkább az lehet, hogy az itteni legtöbb ember a megélhetésért küzd, a gondolatait az köti le, hogy a következő számlát hogy fizesse ki, a kenyeret hogy vegye meg, és nem a kandalló előtt ücsörögve töri a fejét azon, hogy most éppen kit kellene gyűlölni. Az inkább a politikusok szokása.
A magyar emberek kevesbe elfogadoak, elegge eloiteletesek az idegenekkel szemben.
Hogy az antiszemitizmus a legnagyobb lenne-e Europaban azt nem tudom, de eleg a gyakorit olvasni hogy lasd: elegge jelen van.
"azt hallottam"
igy működik atömeghipnózis.
"azt hallottam azt mondják azt mondtáka tv ben"
mert ha valaki mondja akkor az úgy is van?
MI a SAJÁT tappasztalatod?
Tudo nem hiszem hogy más országokban ennyi támogatáést kapnak a romák.
Finnországban már steriziláltál volna őket ennyi erőszak meg bűncselekmény miatt.
Toleráns e magyar ? döntsd el te
"A magyar emberek elfogadóak annyira, hogy a hátán is fát lehet vágni. "
Hulyeseg. A magyarokban rengeteg eloitelet van a kulfoldiekkel szemben, eleg veluk beszelgetni egy kicsit. Lenezik a szomszedokat, romanokat, szlovakokat, ha veletlenul meg a borszine is mas, akkor aztan vegletes velemenyek vannak.
Atlagemberekkel beszelj. Meg fogsz lepodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!