Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy az...

Mit szóltok ahhoz, hogy az egyetemisták a Jobbikot választják?

Figyelt kérdés

[link]

Én nagyon megörültem ennek a jó hírnek, mivel a Jobbik az első helyen áll, az LMP meg a második helyen és a Fidesz meg a harmadik helyen áll. Akik egyetértenek a Jobbikkal, ők megmondhatják a véleményüket és a gondolkodásukat.

Engem nem érdekel hogy a Jobbiknak a gazdasági politikája baloldali, én nem azért értek egyet a Jobbikkal, mert a gazdasági politikája baloldali, hanem azért mert a Jobbik az egyetlen hazafi párt, ami a hazafiakat és a magyarokat képviseli. A Jobbik az egyetlen párt, ami önállóan alakíthat kormányt a jövőben, és hogy megsegítse a szegény embereket és azt is hogy rendes munkát adjon nekik. A Jobbik nem olyan mint az MSZP, a Fidesz és a többi párt, mert a Jobbik nem fogja eladni és tönkre tenni az országot.

2015. jún. 11. 15:09
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
67%
ha a Jobbik kerül hatalomra, elköltözöm az országból. mondjuk egyébként sem tervezek sokáig itt maradni...
2015. jún. 12. 16:02
 22/26 anonim ***** válasza:
24%

Baloldali logika:

"csak a hülyék szavaznak a Jobbikra, akik sose jártak egyetemre."

Kiderül, hogy az egyetemi hallgatók nagyrésze a Jobbikot támogatja: "pocsék az oktatás színvonala, sok hülye jár az egyetemekre."

A libbancsok arra még nem gondoltak, hogy esetleg ők a hülyék, nem pedig a Jobbikosok?

2015. jún. 13. 17:09
 23/26 anonim ***** válasza:
34%
Én akkor se fogok kiköltözni az országból ha Bajnai nyer. Ez a különbség a bal és a jobb között. A libbantakat csak az érdekli, hogy nekik jobb legyen.
2015. jún. 13. 19:46
 24/26 anonim ***** válasza:
20%

"ha a Jobbik kerül hatalomra, elköltözöm az országból. mondjuk egyébként sem tervezek sokáig itt maradni..."

Mint ha bárki is hiányolná a hozzád hasonlóakat, sőt nem is kell megvárnotok.

2015. jún. 13. 22:11
 25/26 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a jobbik elég oroszközeli politikát folytatna és elég durván lopnának ők is.
2015. júl. 15. 17:48
 26/26 anonim ***** válasza:
Ezt csak az alfahír állítja. Más hírportálok meg mást hoztak ki győztesnek.Attól függ, melyik párthoz tartoznak.
2015. júl. 15. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!