Mit szóltok ahhoz, hogy az egyetemisták a Jobbikot választják?
Én nagyon megörültem ennek a jó hírnek, mivel a Jobbik az első helyen áll, az LMP meg a második helyen és a Fidesz meg a harmadik helyen áll. Akik egyetértenek a Jobbikkal, ők megmondhatják a véleményüket és a gondolkodásukat.
Engem nem érdekel hogy a Jobbiknak a gazdasági politikája baloldali, én nem azért értek egyet a Jobbikkal, mert a gazdasági politikája baloldali, hanem azért mert a Jobbik az egyetlen hazafi párt, ami a hazafiakat és a magyarokat képviseli. A Jobbik az egyetlen párt, ami önállóan alakíthat kormányt a jövőben, és hogy megsegítse a szegény embereket és azt is hogy rendes munkát adjon nekik. A Jobbik nem olyan mint az MSZP, a Fidesz és a többi párt, mert a Jobbik nem fogja eladni és tönkre tenni az országot.
A Jobbik nacionalista párt, abból pedig soha semmi jó nem sült ki, ha ők kerültek hatalomra. Most a támogatottság érdekében igyekeznek behúzni a méregfogaikat, sokan be is dőlnek, de a vér nem válik vízzé. Ők nem az országot, hanem saját magukat képviselik a beteges téveszméikkel együtt.
Jelenleg Mo-on nincs támogatásra érdemes párt - sajnos.
Szerintem az egyetemisták is azért szavaznak a jobbikra, amiért én. Hiába van egy pártnak akármilyen szakmailag elfogadott, matematikailag bizonyítottan jó gazdaságpolitikai programja, ha a párt tagjai nem a magyarság fennmaradását, hanem saját üzleti érdeküket és libsi baromságaikat képviselik. A jobbik lehet, hogy matematikából gyenge lábakon ál, de a párttagok egyelőre képesek a nemzeti érdek képviseletére.
Még egy ok: én inkább rohadok meg a jobbik(legvidámabb) betonbarakkjában, minthogy megszavazzam a melegházasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!