Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy az...

Mit szóltok ahhoz, hogy az egyetemisták a Jobbikot választják?

Figyelt kérdés

[link]

Én nagyon megörültem ennek a jó hírnek, mivel a Jobbik az első helyen áll, az LMP meg a második helyen és a Fidesz meg a harmadik helyen áll. Akik egyetértenek a Jobbikkal, ők megmondhatják a véleményüket és a gondolkodásukat.

Engem nem érdekel hogy a Jobbiknak a gazdasági politikája baloldali, én nem azért értek egyet a Jobbikkal, mert a gazdasági politikája baloldali, hanem azért mert a Jobbik az egyetlen hazafi párt, ami a hazafiakat és a magyarokat képviseli. A Jobbik az egyetlen párt, ami önállóan alakíthat kormányt a jövőben, és hogy megsegítse a szegény embereket és azt is hogy rendes munkát adjon nekik. A Jobbik nem olyan mint az MSZP, a Fidesz és a többi párt, mert a Jobbik nem fogja eladni és tönkre tenni az országot.

2015. jún. 11. 15:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
48%

erről azn jut eszembe mikor valaki kérdezte hogy a fiatalok döntő többsége miért Jobbikos.

Én meg nézek hohy ez a kérdés egyáltalán miért merül fel.

Válasz: Talán mert nem akarnak ebbena szennyben élni ami most van.

Nekem ha az ország 90 százaléka jobbbikos lenne az is kevés lenne.

Amilyen helyzet itt van, azt nem idealizmus alapján kell kezelni. nemzeti radikalizmus kell nem csak minden rszágba hanem a világ minden országába ez kellene.

2015. jún. 11. 15:40
 12/26 anonim ***** válasza:
50%

" nemzeti radikalizmus kell"

Azaz. Ha veglegesen romba akarod donteni az orszagot, akkor tuti.

2015. jún. 11. 15:45
 13/26 anonim ***** válasza:
56%

"Még egy ok: én inkább rohadok meg a jobbik(legvidámabb) betonbarakkjában, minthogy megszavazzam a melegházasságot."

na itt dol meg a legenda hogy a jobbikra nem az idiotak szavaznak.

2015. jún. 11. 15:45
 14/26 anonim ***** válasza:
64%
Elég szomorú, hogy az egyetemistáknak fogalmuk sincs a gazdaság működéséről. Nekik elég annyi, hogy a Jobbik cigányozik-zsidózik, de megvalósítható alternatívát nem mond a problémák megoldására. Ha ők kerülnének kormányra, nagyon hamar Albánia szintjére süllyedne az ország.
2015. jún. 11. 15:53
 15/26 anonim ***** válasza:
38%
Az egyetemet akármelyik félcédulás el tudja végezni, egy diploma nem tükröz semmiféle intelligenciát.
2015. jún. 11. 16:26
 16/26 anonim ***** válasza:
32%

"Az egyetemet akármelyik félcédulás el tudja végezni, egy diploma nem tükröz semmiféle intelligenciát."

Neked hány és milyen diplomád van?

2015. jún. 11. 18:04
 17/26 anonim ***** válasza:
63%
Én láttam belülről is egyetemet, nem egyet, papírom is van róla. És meg tudom erősíteni amit mond. Jelenleg egy egyetemi diploma azt garantálja, hogy az ember képes információkat tárolni az agyában rövid távon, és tudja használni a google-t.
2015. jún. 11. 19:00
 18/26 anonim ***** válasza:
87%
Azt szólom, hogy Magyarország halálra van ítélve.
2015. jún. 11. 19:49
 19/26 anonim ***** válasza:
95%

megis mit csinalnanak a "cigany problemaval"?

Gondolkozz mar bakker, ha egyszer egyetemistanak mondod magad.

2015. jún. 12. 13:57
 20/26 anonim ***** válasza:
83%
Nem kellett volna kancellárokat kinevezni, akik a számítógépes hálózatokon kezdtek el spórolni. A következők a WC-k lesznek.
2015. jún. 12. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!