Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amúgy az egyetemisták milyen...

Amúgy az egyetemisták milyen alapon követelnek?

Figyelt kérdés

Nézem a híradót, és mutogatják ezt a sok semmirekellőt, ahogy tüntet, meg KÖVETEL. De mire? Követelni az szokott, akinek van alapja. Ennyit lát át, de ő értelmiségi, mert 30 évesen is egyetemen osztja az észt.

A város meg lezárva az ő kreténségük miatt...a rendőrök ilyenkor miért nem lőhetnek közéjük?

2015. ápr. 23. 01:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
98%

Nagyon hatásos volt az egyetemisták elleni kormány propaganda a múltkori felső oktatás szétzúzásnál..

Azt hiszem, erre képtelenség bármit is mondani, hiszen a kérdésed alapján kb annyi IQ-d lehet, hogy akármit mondanék, neked max annyi jönne le, hogy "hö mit akar az a sok hülye drogos ingyenélő egyetemista.. hö"

Nagyon jól megy az általánosítás Magyarországon :)

Amúgy tanulj picit, művelődj, és tájékozódj a világról ami körülötted van és rájössz, miért hőbörög az a sok hülye "ingyenélő".. -.-

2015. ápr. 23. 01:38
 2/22 tetro ***** válasza:
81%

01.38

+1

2015. ápr. 23. 01:51
 3/22 anonim ***** válasza:
63%

Pedig ha nem tus elhelyezkedni a szakkal, akkor is jó ha egyetemre jár ! mert pl :......

1 - amíg egyetemre jár, nem kell segélyt adni, nem kell munkanélküli támogatás, egyszeri segély, családtámogatási segélyt adni neki

2 - amíg egyetemre jár, értelmes docensek, professzorok előadásait hallgatja és csiszolódik az elméje és a világról alkotott felfogása

3 - amíg egyetemre jár, önbecsülése kifejlődik mások felnéznek rá, ezáltal kevesebb valószínűséggel lesz pszichoszomatikus betegsége, daganata, rákja. Lehet olyan mértékű önbecsülése fejlődik ki, hogy később elhagyja az országot a büfészakjával és nem kell finanszírozni a TB-jét az államnak és a segélyt sem kell utalni neki

4 - amíg egyetemre jár, nem fázik. Nem kell minden lakásban felcsavarni a fűtést, elég egy hatalmas előadóterembe előadásra összecsődíteni a hallgatókat és azt kifűteni.

5 - amíg egyetemre jár, hasznos embernek érzi magát.

2015. ápr. 23. 01:59
 4/22 anonim ***** válasza:
82%

3

az emberek nem tanulni járnak az egyetemre? :D

láttám már egyetemet közelről? XD

2015. ápr. 23. 02:03
 5/22 anonim ***** válasza:
52%

Hagyjad már a tüntetésen volt kb. fél-egy évfolyam.

Anno mikor én egyetemista voltam akkor is épp tüntetés volt valamiért. Így ment: Halljátok ide-oda vonulunk, meg tüntetünk, gyertek már el, egy-másfél óra utána beülünk az xy helyre (ami egy kocsma volt). Volt aki fáklyát vitt meg nagyon szerepelt és azt se tudta, hogy miről van szó, de le is szarta, csak a haver szólt, hogy a haverja szólt, hogy a haverja és egy csomóan itt vannak, meg utána megyünk bulizni, poén az egész.

2015. ápr. 23. 02:24
 6/22 anonim ***** válasza:
70%
5# vagyok, nem azt mondom, hogy nem volt aki komolyan vette, de a tömeget nem ők adták és szerintem most sem ők adják..
2015. ápr. 23. 02:26
 7/22 anonim ***** válasza:
13%
3-as vagyok. Én is jártam egyetemre a családi pótlék miatt és a családi tradíciók folytán. Buli volt ténleg.
2015. ápr. 23. 03:10
 8/22 anonim ***** válasza:
0%

ma 03:10

Most ki mit ért egyetem alatt. Egyesek a Zsékáefre meg a Zeltére is aszongyák, hogy "EGGYETEM". Hát, papíron talán...

2015. ápr. 23. 03:21
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

- Az egyetemisták nem követelnek csak javaslatokat tesznek. (Vagy mindent automatikusan el kellene tűrniük) Ennyi erővel a komplett egyetemi rendszert meg lehetne szüntetni,- és a tiltakozásokra betiltatni arra hivatkozva, hogy ők „semmirekellőek”.

- Az egyetemisták szülei, „felmenői” ugyanúgy fizetnek adót mint más, tehát joguk van igénybe venni az állami finanszírozású felsőoktatást mint másnak.

- Sok egyetemista tanulás melletti is dolgozik, adózik, valamint sokan saját maguk finanszírozzák a tanulmányaikat.

- Ennyi erővel a kisgyerekeken is számon kérhetnéd, hogy miért veszik igénybe az egészségügyi szolgáltatást mikor még nem járultak hozzá az államkasszához.

2015. ápr. 23. 04:34
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Aztán nem csodálkozni, hogy a fiatalok fele már külföldön.
2015. ápr. 23. 05:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!