Egyetemisták, gimnazisták, kire szavaztok? Igaz a hír, miszerint sokunk a Jobbik felé húz?
Az az érzésem, megártott neked a sok pártgyűlés.
Nem jársz néha szórakozni? Esetleg színházba??
Találkozhatnál ott rendes pasikkal is.
Vagy csajokkal. Ízlés dolga.
"Ennek ellenére én az LMP-re fogok szavazni , mert a Jobbik nagy része erőteljes demagógia."
Nem sok olyan jobbikos képviselőt ismerek aki lapátolja a szénát.
Jobbik.
Az MSZP olyan hazafiatlan, szerintem még a himnuszt is sírva énekelnék el.A Fidesz meg hazafiasnak mutatja magát, de nem az.
Szeretnék normális országépítést látni, magyar vállalatokat.
A társadalmi liberalizmus végét is látni is szeretném.
20/Nő
Építészmérnök hallgató.
Ez Egyetemtől is függ. Pl Borsodban vagy Hajdú Biharban több a Jobbikos egyetemista, mint pl a Dunántúlon és, hogy miért? Szerintem ez nem kérdés :)
Az Mszp-re képtelen vagyok szavazni, lényegében ez az összeállásuk hihetetlen mennyire röhejes és van olyan, amiben nem értenek egyet és "valószínűleg" csak a választások után döntenének a kérdésben. Szerinted ez normális?
Aztán ott van a Fidesz, az elmúlt 4 évben sokkal rosszabb lett az életem, suli mellett kirúgtak a munkahelyemről, mivel be kellett zárniuk csőd miatt, aztán most a Borsodi Sörgyárba járok át, de oda is alig kell ember, szóval van amikor heti 8 órát dolgozhatok. Emellett ha egyetemen megbukok vizsgán a következőért már fizethetek, akkor is, ha mondjuk a tanárnak nem volt kedve szóbeliztetni, írásbeli alapján meg elvágott mindenkit holott szóbelis a tárgy és 3 órás késéssel érkezik meg. Aztán a közbiztonságot hagyom is, ha muterom munkából este 7ig nem ér haza, tiszta ideg vagyok, hogy a tetves cigányok belekötöttek.
Ezek alapján a 2 nagy pártra akkor sem szavaznék, ha nem lenne rajtuk kívül más. A Jobbik pedig nagyon szimpatikus, nem tökölnének a bűnözőkkel, megkapnák ami jár nekik. Lehet, hogy ők se csinálnának semmit, de nekik is megadnám a lehetőséget a lopásra, ha már a másik 2nek is megadtuk. Illetve Volner János nálam mindent visz, épp vasárnap fog beszédet tartani Tiszaújvárosban, 100%, hogy ott leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!