Mi a véleményük arról, hogy amely javaslat miatt az MSZP antiszemitázta Gyöngyösi Mártont 1,5 éven keresztül, azon javaslatot most ők is átvették?
Molnár Zsolt Összefogás szóvivő szerint nyilvánosnak kell lenni ki milyen más állampolgársággal rendelkezik a magyaron kívül magyar országgyűlési képviselőként.
Hitelesnek kellene lennie a baloldalnak és nem csak annak látszani. Bár már a látszatra sem adnak. Rosszul látom?
Mégis kit érdekel manapság ez a kóceráj?
A Fidesznek a legfőbb riválisa a Jobbik!
Az MSZP-sek azon háborodtak fel, hogy Gyöngyösi célzottan a zsidókat akarta listázni és nem a kettős állampolgárokat.
Az MSZP a kettős állampolgárokat akarja.
Amúgy ez is csak egy a Jobbik bénázásai közül. Az egészet ők is elrendezhették volna azzal, hogy a kettős állampolgárokat kéne nyilvántartásba venni és akkor nem lett volna zsidózás az egészből, ami miatt aztán később folyamatosan magyarázkodniuk kellett, mert hát ők nem zsidóellenesek.
"Jobbik is a kettős állampolgárokat akarta felmérni"
Gyöngyösi parlamenti felszólalása pontosan így hangzott:
"itt az idő, hogy felmérjük, hogy az itt élő és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki nemzetbiztonsági kockázatot jelent."
Ezt aztán persze megmagyarázta Vona, miszerint Gyöngyösi lányos zavarában mondott zsidót, és nem is arra gondolt. A dolog pikantériáját csak fokozza, hogy aztán kiderült, hogy az egyik ilyen "kockázat" épp maga Gyöngyösi.
Én nem arra a sebtében elmondott szövegre gondoltam, hanem magára a hivatalos javaslatra. Abban pedig kettős állampolgár szerepel.
Nem tudom, mit kell még mindig ezen a mondaton lovagolnia egyeseknek.
"Én nem arra a sebtében elmondott szövegre gondoltam"
Hát, ha neked egy parlamenti felszólalás, amit a képviselő úr papírból olvasott, sebtében elmondott szöveg, akkor persze igazad van. Bár egy képviselő sebtében se mondjon olyat, ami lassan mondva vállalhatatlan.
Mi a Jobbik hivatalos javaslata a témában? Linkelnéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!