Balliberálisok! Egyetértetek a Jobbik javaslatával, mely szerint tiszta erkölcsi bizonyítvány a feltétele az önkormányzati lakás igénylésének?
Ha nem, miért?
Illetve mi az oka, h rasszistának titulálták egyes balosok a kezdeményést?
A Fidesz tartotta rasszistának, meg egy Fidesz közeli cigáynvezető.
A cigányvezető teljesen érthető, hisz lehet, akkor ő sem kapna szociális bérlakást.
Valahogy az én kérdéseimet mindig elkerülik a nagy megmondó ballibsik, olyan szépen csendben vannak.
Máskor meg ész nélkül rasszistáznak.
Azért titulálhatták annak, mert ez egyértelműen a cigányok ellen szól. A szokásos Jobbikos cigányozás. Adjon nekik munkát a Jobbik, akkor nem lesz velük ennyi baj.
Egyébként nem vagyok ballib.
20.52
mi köze van a lakhatási helyzetnek ahhoz, hogy valaki követett-e el valamit?
mitől rasszista? mert a jobbik folyamatosan sulykolja a fejekbe, hogy a romák mind bűnözőnek születnek. így ha a jobbik javasol egy ilyen törvényt, akkor azzal azt mondja, hogy szociális bérlakások kellenek, de a cigányoknak ne adjunk. persze ehhez nem elég egybiten gondolkodni. de amúgy az egésznek a világon semmi értelme. csak egy populista marhaság, amivel a szavazóiknak akartak már megint tetszelegni. nyugodj, a romák között bizonyára valóban magasabb a bűnözés, de az tuti, hogy a nagy többségük büntetlen előéletű. innentől kezdve meg ez az egész...
amúgy meg nem szociális bérlakás rendszer kell, hanem munkahelyteremtés és termelés.
Én nem értem miért szól a cigányság ellen.
Elmagyaráznád?
Nem írtak sehol se cigányt, se romát.
Nem magyaráztál semmit, beszéltél világba, de semmi köze a kérdéshez.
Esetleg valaki más tudna tiszta vizet önteni a pohárba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!