Balliberálisok! Egyetértetek a Jobbik javaslatával, mely szerint tiszta erkölcsi bizonyítvány a feltétele az önkormányzati lakás igénylésének?
Ha nem, miért?
Illetve mi az oka, h rasszistának titulálták egyes balosok a kezdeményést?
Ez az egész felfújt kampány fogás elöbb arról kéne beszélni hogy legyen több önkormányzati lakás aztán lehet róla vitatkozni ki lakjon benne.
2-3 ilyen lakás van egy egy körzetben és ahelyet hogy olcsobb lakhatást bíztositanának folyamatosan számolják fel az egész rendszert.
Mondja ezt az, aki egy ilyen javaslat után elkezd rasszistázni:D
Közben meg a kérdésre senki nem adott választ, h hol itt a rasszizmus???:D
Annyit mondtak, h akinek nincs tiszta erkölcsije, annak nincs lakás.
Tudsz te egyáltalán olvasni? Hol beszéltem rasszizmusról? Ezen kívül csak egyszer szóltam a témához.
Hol a forrás, hogy ezt mondták a baloldaliak? Gondolom valami minőségi oldal, mint pl. a kurucinfó...
Én alapvetően a szociális bérlakások osztogatásával nem értek egyet. Ezért nem megyek rá a reintegráció kontra tisztes szegénység témakörre, mindkettő lehet pro és kontra érvelni, hogy melyikbe érdemes több pénzt ölni.
Ja és nem a baltálibok, hanem a narancsosok és nem feltétele, hanem pluszpontot ér.
Tehát még mindig senki, aki elárulná, h miért is rasszista?
Ilyenkor úgy bírom, h a nagy megmondó emberek olyan csendben vannak még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!