A sok Jobbiktól rettegőt nem zavarja hogy politikai gyilkosság történt a 2 hét alatt rend országában?
Ijesztő hogy ilyen dolgok ma megtörténhetnek, de még mindig a Jobbiktól félnek egyesek.
Komolyan azt hiszik hogy ami most van az a normális, és a Jobbik még így csak rosszabb lehet?
Mivel a televízióban azt hallják, hogy természetes halállal hunyt el (isten nyugtassa amúgy), így nem hiszik el, hogy mennyi korrupt a pártjuk.
Azt nem értem, hogy akinek nincs mitől tartania, miért nem meri az elszámoltatást elfogadni. Józan paraszti ésszel azért, mert nincs minden rendben.
Persze, hogy a Jobbiktól félni kell, még a végén csökkentenék a bűnözést....
A Jobbik sem csökkentené a bűnözést, mert NEM tudná. Az elszámoltatás szintén csak egy vicc! Kit számoltatna el? Csak Orbán, Gyurcsányt, mást nem? Vagy mindenkit, aki meggazdagodott a 25 év alatt? Hogyan bizonyítaná be, hogy "lopták"a pénzüket?
A kérdésre: nem normális, ami most van, de a Jobbik még rosszabb lenne. Ennyire sem értenek a gazdaságpolitikához, mint a Fidesz.
Nekem az a kedvencem a jobbikosok részéről, hogy a velük nem egyetértőeket csípőből agyhalottazzák, bezzeg a nekik tetsző módon véleménynyilvánítók szavait mindenféle kritika vagy ellenőrzés nélkül beszopkodják.
Szerinted politikai gyilkosság történt?
Oké, lehet. De egy állítást bizonyítékokkal szoktak igazolni, mik a tieid?
Mármint azon kívül, hogy TE BIRKA HÁT NEM NYILVÁNVALÓ A FIDESZP TETTE!!! Majd ha esetleg meg bírtok egyezni arról, hogy a két teljesen szembenálló párt közül ugyan melyik csinálta és felajánlotok egy durva becslést, hogy hogyan, akkor esetleg.
Addig csak a szokásos jobbikos fanboykodás megy. És a többiek az agymosottak, mert ti épp más mosodába horjátok az üresen kongó koponyátok tartalmát.
"#4 Na jó öcsi, el lehet tolni a biciklit."
Ezt szeretnéd mondani?
Tudom, a tények hirtelen gonosz és irtandó dolgokká válnak akkor, amikor nem a ti érveléseteket támasztja alá.
Bemásolom a 4-es sorszámú válaszomat a témában, hátha a szelektív vakságod miatt nem vetted észre elsőre.
"Nekem az a kedvencem a jobbikosok részéről, hogy a velük nem egyetértőeket csípőből agyhalottazzák, bezzeg a nekik tetsző módon véleménynyilvánítók szavait mindenféle kritika vagy ellenőrzés nélkül beszopkodják.
Szerinted politikai gyilkosság történt?
Oké, lehet. De egy állítást bizonyítékokkal szoktak igazolni, mik a tieid?
Mármint azon kívül, hogy TE BIRKA HÁT NEM NYILVÁNVALÓ A FIDESZP TETTE!!! Majd ha esetleg meg bírtok egyezni arról, hogy a két teljesen szembenálló párt közül ugyan melyik csinálta és felajánlotok egy durva becslést, hogy hogyan, akkor esetleg.
Addig csak a szokásos jobbikos fanboykodás megy. És a többiek az agymosottak, mert ti épp más mosodába horjátok az üresen kongó koponyátok tartalmát."
Az a baj, hogy az ilyenekből is látszik, hogy tiszta hülyének nézik a szavazókat! Ki hiszi el, hogy egy életerős negyvenes férfi pont akkor hal természetes halált, amikor épp a rendőrségre tart kitálalni?!!!
Milyen agyhalott köcsög hülyéknek nézik a szavazókat ezek? És ez ellen egy jogvédő szervezet sem háborodik fel?
"Nekem az a kedvencem a jobbikosok részéről, hogy a velük nem egyetértőeket csípőből agyhalottazzák, bezzeg a nekik tetsző módon véleménynyilvánítók szavait mindenféle kritika vagy ellenőrzés nélkül beszopkodják."
Én pedig azt bírom, hogy ezt csakis a Jobbikos emberekre redukálod. Szerintem az Mszp és a Fidesz oldalán nincsenek ilyen emberek? Elítélendő, de azért álljon már meg a gyászmenet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!