Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A sok Jobbiktól rettegőt nem...

A sok Jobbiktól rettegőt nem zavarja hogy politikai gyilkosság történt a 2 hét alatt rend országában?

Figyelt kérdés

Ijesztő hogy ilyen dolgok ma megtörténhetnek, de még mindig a Jobbiktól félnek egyesek.

Komolyan azt hiszik hogy ami most van az a normális, és a Jobbik még így csak rosszabb lehet?

2014. márc. 24. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7es: nem biztos, hogy a Fidesz tette, viszont ne mond nekem kérlek, hogy pont akkor hunyt el, amikor a rendőrség kihallgatta volna. Ennek az embernek olyan információi voltak, hogy biztos jó pár politikus mehetett volna a dutyiba. Amúgy már bejelentették, hogy nem természetes volt a halál!
2014. márc. 25. 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Még ez az 1 db "politikai gyilkosság" (egyébként nem volt az) is sokkal kevesebb mint amennyi jobbik-uralom alatt történne. Úgyhogy isten mentsen meg minden magyart a jobbik-rémuralomtól.
2014. márc. 25. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Igazad van nem politikai gyilkosság volt, hanem meghalt mert már túl öreg volt...
2014. márc. 25. 22:47
 14/15 anonim ***** válasza:

"Úgyhogy isten mentsen meg minden magyart a jobbik-rémuralomtól."

:D

Hú, te valami jós vagy vagy micsoda? Vagy....csak nem valami dakota trafiktolvaj sunnyogó ingyenélő vagy és ezért fosol ennyire tőlük? :D

2014. márc. 25. 23:51
 15/15 A kérdező kommentje:

Igen végül is ami most ez ügy kapcsán is zajlik az országban, az messze huszadrangúbb mint a Jobbik, persze ennél végül is lehetne rosszabb is???

DE KÉRDEM ÉN KINEK?

HOL ÉLNEK AZ ILYENEK?

Azért az már paranoia amikor a valóság helyett a saját maga alkotta rémálmaitól fél valaki...

Bár várjunk csak? A bűnözők félnek a Jobbiktól, akkor most már értem...

2014. márc. 26. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!