Most csak egyetemisták és fősulisok válaszoljanak: Miért szavaznátok az E2014-re?
Nem szavaznék. Idén. De a kutatásaink szerint kb. 10 év múlva tartósan baloldali kormány lesz Magyarországon. Akkor, a baloldali pártok közül lenne valami, amire szavaznék. (A mai baloldali pártok még nem érettek meg a megfontolásra sem, a jobboldaliak pedig már a pusztulásra is, így közölük sem választanék).
Lehet, hogy akkor épp az E2014 esetleges utódja lehetne az, amire szavaznék, de hogy mi okból,azt előre még nem tudhatom.
"Kizárt egyetemisták egy szűk elkényeztet Budapesti rétege( HAHA) szimpatizál a baloldallal a legtöbben már úgy nőttek fel, hogy nincs semmije, de cserébe kapott egy adósság csomagot.. Legtöbbünknek megtudták mutatni a régi gyárakat (ha nem bontották el) és még elég élénk az is, hogy miképpen privatizálták el a közjót.. ennyi hibát csak is tudatosan lehet véghez vinni ... ennyire buta senki se lehet! Kihasznált az ember naivitását és bizalmát."
Remélem nem kaptál diplomát! Ha igen, akkor max bölcsész lehetsz.
Persze, mert biztos bölcsész:D
Kérdezz már meg egy miskolci, debreceni vagy pécsi egyetemistát mi erről a véleménye?
Mert mondjuk az utóbbiak azok, akik szerepeltek a TV-ben, h az iskolába való bejutás hála az E2014 által támogatott cigányoknak eléggé kalandos.
"De a kutatásaink szerint kb. 10 év múlva tartósan baloldali kormány lesz Magyarországon."
Ezen jót nevettem.
Baloldali max akkor lesz itt, hogyha már többségben lesznek a cigányok és 1 kiló virsliért mindegyik balra szavaz, mert az több segílyt ígér.
Én vidéki egyetemista vagyok, inkább levágnám a kezemet, minthogy Bajnaira vagy az MSZP-re szavazzak.Ja, és nem bölcsésznek vagy hasonlónak tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!