Most csak egyetemisták és fősulisok válaszoljanak: Kire fogsz szavazni jövőre, ha elmész?
Elmegyek külföldre és vissza se nézek. Kiábrándultam az összes pártból.
Együtt 2014? Most komolyan? Bajnaihoz már volt szerencsénk. Nem volt elég?
Jobbik meg kirakat rasszisták, annyi közük van a valódi nemzetiszocializmushoz és a hazafiassághoz, mint nekem Tájföldhöz.
Levelező tagozaton tanulok mesteszakon munka mellett. Az alapszakot főiskolán nappali tagozaton végeztem. 2010-ben a Fidesz-KDNP-re szavaztam mind az országgyűlési, mind az önkormányzati választáson és jövőre is a Fidesz-KDNP-re fogok szavazni.
Nem mondom, hogy a jelenlegi kormánypárt tökéletesen vezeti az országot, de ennél a többi párt kormányra kerülése sokkal rosszabb lenne. Elég csak a főbb gazdasági adatokat nézni: az infláció és a jegybanki alapkamat soha nem látott alacsony szinten van és nagy valószínűséggel kikerülünk a túlzottdeficit-eljárás alól. Ezt Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy soha nem tudta volna, pontosabban nem is akarná elérni.
A gazdasági intézkedéseken túlmenően is majdnem mindenben egyetértek a Fidesz-KDNP-vel 2 dolgot kivéve: 1. Az egyházak kiemelt támogatása és politikai szerepük jelentős növelése, 2. A sportolók kiemelt támogatása, stadionépítések. Ennek ellenére szerintem ennél csak rosszabb kormányunk lehet.
Egyébként én a főiskolán is államilag finanszírozott képzésben vetten részt és most az egyetemen is államilag finanszírozott szakra járok gazdasági területen. Szóval engem már nem érint a felsőoktatás átalakítása. Elképzelhető, hogy a most érettségiző és felvételiző tanulók a jelenlegi kormánypárt ellen fognak szavazni jövőre.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!