A Magyarországi egyetemisták miért vannak úgy a köztudatban, hogy ingyenélő gerinctelen férgek, akik csak ki akarnak menni az országból? Nektek mi a véleményetek erről?
Nyilván mert valakinek az az érdeke, hogy ez legyen a köztudatban.
Tudod a krimik alapvető kérdése: Kinek az érdeke?
Ráadásul nyilván hülyeség, mert a diákok jelentős része fizet valamint nagyobb része nyilván sehova nem megy ...
"Jelentem, én az egyetem mellett dolgozok, adót fizetek, a HaHa aktív tagja vagyok, és nem akarok innen elmenni, és épp ezért küzdök, hogy maradhassak, és ne haljak majd éhen diplomával a kezemben."
Tisztelet persze a ritka kivételeknek! :)
Bár nem illő, de kérdéssel válaszolnék:
Miért hirdeti fennhangon a kis f&rkú, hogy "a méret nem lényeg"?D)
Amikor a Fidesz 2008-ban azt mondta, hogy a tandíj rossz, akkor a fideszesek harcoltak a tandíj ellen, mint az őrültek. Most a Fidesznek kellett a tandíj, erre a fideszesek lettek a tandíj legnagyobb támogatói.
Szánalmas söpredék az ilyen mindenféle önálló gondolat és vélemény nélkül...
Én is egyetemista vagyok és én se tervezek kimenni. Max. egy pár félévre, mint gyakorlat és utána itthon kamatoztatni azt a tudást, amit kint is összeszedtem.
De ahogy nézem az egyetemista, meg a hallgató lassan már szitokszónak számít és sokszor az ingyenélőt is társítják hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!