Szerintetek Keszei András (a Magyarországi Szülők Egyesületének elnöke) Kálmán Olgával folytatott riportja után le fog mondani? Ha lemond, ki lenne szerintetek az utódja? Egyáltalán mi a véleményetek erről az egyesületről? (riport linkje lent)
Lehet, de hofi rózsit úgy el tudnám képzelni a helyén. Annyira egy követ fújnak, csak ebben legalább volt annyi belátás, hogy nem védte a végtelenségig a védhetetlent.
Egyébként ez az egyesület valami Fideszes mókusörs?
furcsa volt azt hallani, hogy azért raknak be valamit ajánlásba, mert benne van valami fideszes salátában.
Nem hiszem hogy önként lemondana.
Viszont nagyon szeretném, ha ezek után megvizsgálnák, hogy mi ez a szervezet és milyen alapon tesz javaslatokat, hogyan működik, ki pénzeli, kik a tagjai, az elnökválasztás mennyi időnként és hogyan zajlik, az előző választáskor kik voltak még indulók, stb.
A véleményemet az egyesületről inkább nem írnám le ha nem gond, mert fennakadna a moderáción és egy életre kitiltanak.
Én már elhúztam otthonról a gyerekekkel, de ha még Magyarországon laknék, akkor lehet, hogy poénból bejelentkeznék az egyesületbe és megmondanám, hogy szeretnék indulni a következő alkalommal amikor elnököt választanak. Miért is ne? Szülő vagyok iskolás gyerekekkel, nagyon szeretném képviselni az érdekeinket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!