Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetemisták 33%-a Jobbikos,29...

Egyetemisták 33%-a Jobbikos,29%-a LMP-s, véleményed?

Figyelt kérdés

[link]

Olyan válaszokat nem kérek, hogy kamu a felmérés eredménye. Pár % hiba lehet benne, de azért elég jó képet ad.

Kérdésem semmi negatív/pozitív kritikát nem fogalmaz meg a szituációról, pusztán a véleményeitekre vagyok kíváncsi.

2013. febr. 17. 03:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%

Eddig meg azt bizonygatta mindenki, hogy az egyetemisták közt nagyon kevés a Jobbik szimpatizáns. De ha ez igaz én örülök neki. Ébred a magyar. :)

[link]

2013. febr. 17. 07:08
 2/26 anonim ***** válasza:
83%
Valóban érdekes, h eddig azt szajkózták, h a Jobbikosok a 8 általánossal rendelkezők közül kerülnek ki....
2013. febr. 17. 07:32
 3/26 anonim ***** válasza:
16%

Ez annyira igaz, mint ahogy az is, hogy a Fidesz támogatottsága nem csökkent.

Elég sok egyetemista lakik a környékünkön, de csak egy van közöttük Jobbikos.

2013. febr. 17. 08:05
 4/26 anonim ***** válasza:
33%

Kedves kérdező! Tudom, hogy azt kérted, ne kritizáljuk az eredményt, de nem hiszem, hogy a Jobbik lenne a legnépszerűbb (felcserélném az LMP-vel), bár azért elég reális.

Akárhogy is, aggasztó, hogy a Jobbik ennyire népszerű. Én abszolút elfogadom, hogy nem követ mindenki egy irányzatot, mert mindenki mást tart fontosnak. Viszont az elszomorító, hogy ennyien nem veszik figyelembe az adott párt alkalmasságát, és megelégszenek annyival, hogy a párt rend

2013. febr. 17. 08:09
 5/26 anonim ***** válasza:
47%

Kedves kérdező! Tudom, hogy azt kérted, ne kritizáljuk az eredményt, de nem hiszem, hogy a Jobbik lenne a legnépszerűbb (felcserélném az LMP-vel), bár azért elég reális.

Akárhogy is, aggasztó, hogy a Jobbik ennyire népszerű. Én abszolút elfogadom, hogy nem követ mindenki egy irányzatot, mert mindenki mást tart fontosnak. Viszont az elszomorító, hogy ennyien nem veszik figyelembe az adott párt alkalmasságát, és megelégszenek annyival, hogy a párt rendezvényén meglibbentik az Árpád-sávos zászlót.

Én úgy gondolom, hogy a Jobbik egy felelőtlen párt (~kisebbségek, külpolitika, és főleg az ezekkel kapcsolatos kijelentések), és sajnálom, hogy a korosztályom tagjai is annyira felelőtlenek.

Demokrata vagyok, de meggyőződésem, hogy egy jó pár párt alkalmatlan a kormányzásra, mert nem vehető komolyan. Ha az emberek képesek komolytalan pártok mögé állni, irányvonaltól függetlenül azt kell mondanom, hogy az valóban a diktatúra kezdete.

2013. febr. 17. 08:19
 6/26 anonim ***** válasza:
28%
*mármint az eredmény további része reális
2013. febr. 17. 08:20
 7/26 anonim ***** válasza:
72%
Az a 29-es lmp elég hihetetlen, hiszen egy abszolút jelentéktelen párt, a jobbikos 33 már sokkal reálisabb, ami pontosan a jelnelegi és előző vezetéseknek köszönhető, és szerintem közvetlenül a cigányok igen pozitív diszkiminációjára vezethetőek vissza. Hogyha így megkérdezgetsz emberket, akkor 99%-uk azt fogja mondani, hogy helyre kéne már tenni a szoláriumos népséget, a jobbiktól pedig nyilván valóan ezt remélik. Őszintén szólva, mint Borsodi lakos én is ezért fogok a jobbikra szavazni.
2013. febr. 17. 08:30
 8/26 anonim ***** válasza:
65%

Az én egyetememen szerintem több a Jobbikos mint 33 százalék.

Műszaki szakra járok itt többnyire racionálisan gondolkodók vannak.

A Jobbik főleg a cigánykérdés miatt népszerű.Hisz rajtuk kívül senki nem foglalkozik ezzel.

Én legutóbb a Fideszre szavaztam de 2014-ben a Jobbikra fogok.

A Fidesz egy kamu jobboldali párt az MSZP pedig hazaárulók pártja.Az Együtt 2014 meg pont olyan mint az MSZP, csak jobb a marketingje.

Olyan párt nem kell ami a kisebbségek érdekét előbbre helyezi mint a magyar érdekeket.

2013. febr. 17. 09:23
 9/26 anonim ***** válasza:
70%

Mert a Jobbik az egyetlen párt, akinek elsődleges célja, hogy talpra állítsa az országot, és az egyetemistáknak (logikusan) a jövőjük a legfontosabb. A vak is látja, hogy az ország közeleg a csőd felé, már a keselyűk is megjelentek (Ron Werber és csapata), nem sok kell ahhoz, hogy provinciává váljunk. Az egyetlen megoldás az lenne, hogy ha nem csak ez a 33% ébredne fel, hanem az egész ország, és végre kipaterolnánk a hazaárulókat!

Az LMP-ről: az a párt egy vicc. Döglődik az ország, de ők elsődleges feladatuknak a környezetvédelmet és az emberi jogok megerősítését tekintik. És nagyban támogatják a zsidók tömeges betelepítését Mo.-ra, azaz részt akarnak venni az invázióban.

2013. febr. 17. 09:46
 10/26 anonim ***** válasza:
95%

A fiatalok kiábrándultak a két nagy pártból ezért csapódnak az újakhoz.

Így szerzett a darabokra eső LMP és a közgazdasági analfabétákat, napimádó keresztényeket, illetve cigányellenes hordákat egy brancs égisze alá összegyűjtő Jobbik ilyen komoly támogatottságot.

A Fidesz alaposan lecsúszott és ha így folytatja, megy még jóval lejjebb is. Az MSZP mint nyuggerpárt borítékolható volt, hogy nem lesz népszerű a fiatalok körében, de azt nem tudom felfogni, hogy a tökömbe szedett össze Gyurcsány 5%-ot?

2013. febr. 17. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!