Egyetemisták 33%-a Jobbikos,29%-a LMP-s, véleményed?
Olyan válaszokat nem kérek, hogy kamu a felmérés eredménye. Pár % hiba lehet benne, de azért elég jó képet ad.
Kérdésem semmi negatív/pozitív kritikát nem fogalmaz meg a szituációról, pusztán a véleményeitekre vagyok kíváncsi.
Őszintén? Én egyetemistaként már tojok az egészre. Azt gondolom, hogy az egyetlen megoldás az ország nyomorára az lenne, ha kisöpörnénk az egész népet a parlamentből és egyszerű, normális, becsületes embereket ültetnénk oda fel az élet minden területéről (közgazdász, pedagógus, orvos, műszaki emberek, jogászok stb), mert igenis szükség van arra, hogy gyakorlatias emberek üljenek ott, akiknek az érdeke az ország helyzetének jobbá tétele, nem pedig a saját zsebük teletömése... Amíg ebben az országban minden egyes pártnak az az első hogy az ő "betevőjük" meglegyen, addig én maximálisan kivonom magamat az egész alól és lehet megkövezni, de arra is teszek, hogy mi lesz ezzel az egész sz*rkupaccal itt. A hazám és szeretek itt élni, de akárhányszor szóbakerül a politika, bennem felmegy a pumpa, mert annyira el lehetetlenítik itt az életed már jópár 4 éve, hogy egyre inkább azt érzem én nem akarom, hogy a gyerekem itt nőjön fel.
Az MSZP legalább konkrétan kijelentette, hogy át lettünk verve... A Fidesz ugyanezt csinálja, csak nem mondja ki hangosan. A kis pártokat még túl kishalnak tartom ahhoz, hogy megtudják oldani az ország problémáit, akkor minek idegesítsem magamat szavazásokkal, meg azzal, hogy megyünk lassan a levesbe?
Hozzátenném, nálunk az egyetemen viszont rengetegen gondolkodnak így és az százalékban hol van? Felelőtlen, nem törődöm vagyok, tudom... Nem így születtem, elhihetitek.
Ha a barátnőd megcsal és elmondja neked, te azt mondod neki, hogy aj semmi baj szívem lényeg hogy elmondtad?:) Na ugye. Nem beszólni akarok! Teljesen egyetértek a hozzászoktatásoddal fel is pontoztalak:) De az MSZP, hú, inkább ne hozzuk fel. A Fidesz csinál legalább valamit. Azért kicsit durva hogy statisztikát hamisítottak hú inkább felejtsük el ez a "legalább az MSZP jó fejvolt kicsit" mondatot, de minden mást nagyon jól leírtál osztom a véleményed:)
De tulajdonképpen azért jöttem erre a kérdésre, hogy ezt a választ leírjam:
"Ez a felmérés már legalább egy éve készült! Az LMP azóta kettészakadt, sőt most fog megszűnni mint frakció a parlamentben, szóval kétlem, hogy jelenleg is 29%-on állna az egyetemisták körében! A Jobbik támogatottsága pedig valószínűleg már több mint 33%!"
De már megtették helyettem szóról szóra.
Én sem látnám szívesen őket:) Az elmondták túlzás, ha jól emlékszem kiszivárgott a csodálatos elnök úr beszédje. De igen alap dolog nekem sem volt nagy hú, hogy szétlopták az agyukat. De amikor mondták, hogy statisztikát hamisítottak meg üres A4-es papírokkal mászkáltak, amikor ezeket mondták akkor kinyílt a szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!