Egyetemisták 33%-a Jobbikos,29%-a LMP-s, véleményed?
Olyan válaszokat nem kérek, hogy kamu a felmérés eredménye. Pár % hiba lehet benne, de azért elég jó képet ad.
Kérdésem semmi negatív/pozitív kritikát nem fogalmaz meg a szituációról, pusztán a véleményeitekre vagyok kíváncsi.
És a DK 5% :D
Komolyan, 1 hete linkelgetik ezt a felmérést, de azóta is csak röhögni tudok rajta.
"Pár % hiba lehet benne, de azért elég jó képet ad. "
Igen, ez a pár % hiba a DK esetében 5,00%.
Az a véleményem hogy én és még 4 lakótársam is Jobbikos. Szóval nálunk mindenki. De többen is az egyetemen. Többre saccolnám azt a 33%-ot. Az LMP az szerintem már valóban kétséges. Van még egyáltalán az a párt?
Még hogy elkeserítő hogy a Jobbik erősödik, ugyan kérlek. Az az elkeserítő hogy az MSZP bejutott a parlamentbe, hogy volt olyan zokni aki azután tette rá az ikszet a pártra, hogy egy éve kiálltak hogy átvertünk titeket hülye majmok. Ennyi amnéziás nem lehet az országban.
Hogy miért ott erősödik a Jobbik? Mert az egyetemistáknak van eszük, logikusan, racionálisan gondolkodnak, és látják a világot. Nem akarnak egy olyan világba kimenni dolgozni amit itt csesznek szét 22 éve.
Nem nagyon hiszem el az ilyen jóslásokat de elképzelhető, hogy azért nagyjából helytálló az eredmény, bár az állandóan szétváló lmp és a bohócokból álló dk %-a majdnem sok.
Na de majd a választáskor kiderül, hogy lesz!
Mi az az LMP? valami betegség, vagy micsoda?:O
Viccet félretéve:
"Pár % hiba lehet benne"
JÓ pár...
Én műszaki technikumot végeztem, előtte is abba a suliba jártam, aki foglalkozott politikával az jobbikos volt. 1-2 Fideszes volt, de ők ugyan úgy gondolkoztak mint "mi".
A mostani sulimba (közgáz-kereskedelmi) is úgy érzem, hogy több a jobbikos, mint bármi egyéb.
Szerintem hihető, már jópár éve ez jön ki egyetemisták között. Attól, hogy az előző generáció megszokta, hogy Fidesz van meg MSzP, és hajalmosak legyinteni az LMP-re, attól még sokkal jobban képes megszólítania fiatalokat, demagógia helyett hangsúlyt fektet arra, hogy értelme legyen, amit mond, rendszerváltással kapcsolatos kihűlt viták helyett létező, új problémákra fókuszál... igazából az lep meg, hogy csak ennyi a támogatottsága, ha már valami.
A Jobbikosok sem egyformák, van az a réteg, akiket valóban mozgósítani lehet némi zsidózással meg zászlólengetéssel, és vannak azok, akik felismerik, hogy szintén aktuális társadalmi feszültségek megoldását célozzák a maguk módján.
A két párt közös előnye még, hogy nem szerepeltek le egyelőre.
A jobboldali egyetemisták jelenleg Jobbikosok, a baloldaliak LMP-sek inkább.
És ha megnézitek, ez a pont egyezik a két párt retorikájában: egyaránt elutasítják a beszűkült és leszerepelt régebbi pártokat.
Én most végeztem, mellesleg Jobbikos vagyok. Jobbikra szavazok mindaddig, míg nem csalódok bennük. Én fent tartom az esélyt arra, ebben a pártban is lehet csalódni.
Egyetemen én mindig csendben kezeltem a politikát. Volt egy két haver, aki szintén Jobbikos volt, velük jókat lehetett beszélni a témáról, de amúgy titkolom. FB-on néha egy egy balosabb témához szívesen hozzászólnám az igazamat, de nem teszem, jobb ha megtartom magamnak a véleményemet.
Hangsúlyozza a cikk, hogy a nagypártokból kiábrándultak miatt van sok Jobbikos/LMPs. Hát a fenéket, eddig sose voltam oda egyikért se.
"Hangsúlyozza a cikk, hogy a nagypártokból kiábrándultak miatt van sok Jobbikos/LMPs. Hát a fenéket, eddig sose voltam oda egyikért se."
Te sok Jobbikos vagy, vagy csak egy? Hihetetlen, hogy ennyire nem tudsz szöveget értelmezni, de van diplomád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!